Το μυαλό όλων μόνο στη Φενέρ

Το μυαλό όλων μόνο στη Φενέρ

Η εμφάνιση που βοηθάει στην επούλωση των πληγών του ΟΑΚΑ, τα επόμενα καυτά παιχνίδια και πάνω από όλα το απαγορευτικό 0/3 που μόνο μουρμούρα μπορεί να φέρει

Αυτά τα παιχνίδια είναι για να μπορούν οι προπονητές να δοκιμάσουν πράγματα. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να διαγράψουν μια και καλή αυτό το κακό ημίχρονο στο ΟΑΚΑ. Εντάξει δεν περίμενε ο Μπλατ και οι παίκτες του να ανέβουν επίπεδο απέναντι στο συμπαθέστατο Λαύριο, όμως μέσω αυτού του ματς είχε την άνεση ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός να ντοπάρει ψυχολογικά κάποιους παίκτες του για τα επόμενα καυτά ματς που ακολουθούν.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι πως άπαντες είναι αναγκαίοι. Για ένα δύο λεπτά, όποιος περνάει στο παρκέ οφείλει να είναι 100% έτοιμος για να προσφέρει. Μου άρεσε πολύ που ο Μπλατ από τα 2 λεπτά στο ΟΑΚΑ, όχι απλά ξεκίνησε τον Μάντζαρη αλλά και τον είδε να είναι εκ των κορυφαίων της ομάδας του με 14 πόντους και μπόλικη δουλειά στο παρκέ. Έμοιαζε λες και με έναν ιδιαίτερο τρόπο του ζητούσε συγνώμη για το ματς με τον Παναθηναϊκό και την μικρή συμμετοχή του. Προσωπικά ακόμα δεν μπορώ να κατανοήσω τον λόγο που έπαιξε ελάχιστα στο ΟΑΚΑ, με την ομάδα να έχει μείνει με δύο γκαρντ. Ακόμα και κακός να ήταν στο ματς, θα έδινε ανάσες στους άλλους δύο και στήριγμα και τον χρόνο στην τελική να βρεθούν μαζί στο παρκέ οι Σπανούλης και Γκος.

Συγνώμη που γύρισα στο παρελθόν. Δεν το έχω χωνέψει ακόμα…

Ας επιστρέψω στο ματς με το Λαύριο.

Θετικός ήταν και ο υπόλοιπος Ολυμπιακός σε ένα άκρως ομαδικό παιχνίδι με πολλαπλά κέρδη. Δεν θα κρυφτώ αλλά θα ήθελα ακόμα λιγότερο να δω τους Σπανούλη και Πρίντεζη στο παρκέ και παραπάνω τον Βεζενκοφ και τον Τολιόπουλο. Ειδικά από τη στιγμή που η διαφορά ξέφυγε. Και εννοείται και τον Μπόγρη που θέλει σαν τρελός να πάρει την ευκαιρία του.

Οι πληγές των Ερυθρόλευκων πρέπει να επουλωθούν γρήγορα. Μάλλον άμεσα. Τώρα. . Δεν υπάρχει χρόνος για δάκρυα γιατί ακολουθούν παιχνίδια φωτιά για Ευρωλίγκα και πρωτάθλημα.
Μπορεί η ήττα στο ματς του ΟΑΚΑ να πλήγωσε τον εγωισμό πολλών (πάλι επιστρέφω σε αυτό το ματς), όμως ένα ενδεχόμενο 0/3 στα επόμενα ματς θα κλονίσει ακόμα περισσότερο την υστεροφημία πολλών και θα διαταράξει την ηρεμία του Ολυμπιακού.

Είναι νωρίς για ανησυχίες σίγουρα όμως κάθε αποτέλεσμα είναι εφόδιο για την συνέχεια. Ηρεμία και ανασύνταξη και από Δευτέρα η Φενερ.

Υ.Γ.1 Πολλοί προσπάθησαν να κρατήσουν χαμηλούς τους τόνους. Άλλοι μάλλον ξεχνούν γρήγορα και μπλέκουν κι άλλο την κατάσταση. Είπαμε. Δεν φταίει ο κόσμος μετά..

Υ.Γ.2 Επειδή ρωτάτε πολλοί, ο Δημήτρης Αγραβάνης πηγαίνει όλο και καλύτερα. Σκοπός του είναι να μπει 100% στις επόμενες εβδομάδες. Θα χρειαστεί τον χρόνο του όμως είναι τρελαμένος και θέλει πώς και πώς να παίξει μπάσκετ. Και η αλήθεια είναι ότι χρειάζεται η σκληράδα του

Υ.Γ.3 Ο Ολυμπιακός έχει αποφασίσει να πάει στα άκρα την υπόθεση του Παναθηναϊκού. Στις επόμενες ημέρες θα μάθουμε περισσότερα. Δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι.

Υ.Γ.4 Μπορεί να πιστεύουμε πολλοί ότι χρειάζεται ενίσχυση, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πιστεύουμε όσους είναι πίσω και παλεύουν. Αυτό μην το ξεχνάτε…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ