Η… πενταήμερη τελείωσε

Η… πενταήμερη τελείωσε

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού δυσκολεύει με συνεχόμενα ντέρμπι και κρίσιμες «μάχες».

Η διαφορά δυναμικότητας με τον Πανιώνιο έκανε το ματς στη Ν. Σμύρνη απλώς μια προπόνηση. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού αντιμετώπισαν τόσο-όσο σοβαρά την αναμέτρηση, κέρδισαν και πάνε παρακάτω.

Ο Πασκουάλ μοίρασε τους χρόνους, ξεκούρασε παίκτες, όπως ο Λοτζέσκι και πλέον άπαντες στο «τριφύλλι» επικεντρώνονται στο απίστευτα δύσκολο πρόγραμμα που έχουν μπροστά τους.

Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές την Παρασκευή σ’ έναν αγώνα που θεωρείται τεράστιας σημασίας και σε λιγότερες από 48 ώρες περιμένει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Πριν προλάβουν οι πράσινοι να… ξεμπερδέψουν από το ντέρμπι θα μπουν στη «διαβολοβδομάδα» που προβλέπει την Τετάρτη το ντέρμπι με τη Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ και την Παρασκευή τη δοκιμασία με τη Μπασκόνια στη Βιτόρια.

Η… πενταήμερη στην Ευρωλίγκα τελείωσε και ξεκινούν τα πολύ δύσκολα, εκεί όπου ο Πασκουάλ θα πρέπει να έχει έτοιμη την ομάδα του για να δεχθεί το «σφυροκόπημα».

Τα δύσκολα και κρίσιμα παιχνίδια είναι πολλά, συνεχόμενα και ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί από κάθε πλευρά. Αγωνιστικά και πνευματικά. Εκεί θα πρέπει να είναι δυνατός, καλά προετοιμασμένος για να διαχειριστεί τα αμέτρητα «πρέπει» που θα βρει μπροστά του.

Εκείνο που θα πρέπει να κάνουν ο Πασκουάλ και οι παίκτες του είναι ασφαλώς να αντιμετωπίσουν κάθε παιχνίδι με τη σειρά, να παίξουν στην Τουρκία την Παρασκευή χωρίς να έχουν το μυαλό τους στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό.

Κόντρα στην Εφές εξάλλου φιλοδοξούν να κάνουν την εκτός έδρας νίκη που θέλουν, ώστε να μπορέσουν να ισοφαρίσουν την ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Η επικράτηση επί του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα και κυρίως ο τρόπος με τον οποίο έγινε, έχει δώσει αυτοπεποίθηση στην ομάδα, υψηλό ηθικό και έχει βοηθήσει να γίνεται ακόμα καλύτερη προπόνηση.

Το θέμα είναι βέβαια όλα αυτά να βγουν στο παρκέ, εκεί όπου μόνο εύκολα δεν θα είναι τα πράγματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ