Η μάχη του Ολυμπιακού συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα

Η μάχη του Ολυμπιακού συνεχίζεται σε όλα τα μέτωπα

Ο Ολυμπιακός ξέρει ότι παλεύει κόντρα σε όλους αλλά δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Τίποτε δεν έχει κριθεί κι αυτή η ομάδα έχει μάθει να μην τα παρατάει ποτέ. Ο κόσμος είναι δίπλα στους ερυθρόλευκους και ο Μαρτίνς με τους παίκτες είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν από χθες σε ρυθμούς προπονήσεων, με τους διεθνείς παίκτες όμως ν’ απουσιάζουν από το προπονητικό κέντρο των ερυθρόλευκων. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν βέβαια στο Ρέντη και όπως αναφέραμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ, ο Πορτογάλος τεχνικός (όπως και οι παίκτες) ήταν «σκασμένος» από την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ένα πάντως είναι το σίγουρο κι αυτό το ξέρουν καλά ο προπονητής και οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά. Ο Ολυμπιακός θα δώσει την μάχη μέχρι το τέλος και είναι φυσικά μια μάχη σε όλα τα μέτωπα. Κανείς δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια, όσο κόντρα και αν πηγαίνουν τα πράγματα. Το λένε οι ίδιοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Το λένε γιατί το πιστεύουν και είναι φυσικά στο χέρι τους να αλλάξουν την κατάσταση. Κανείς δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι θα είναι εύκολο με τις συνθήκες που επικρατούν. Όλοι άλλωστε βλέπουν τον πόλεμο που δέχεται ο σύλλογος.

Είναι όμως δεδομένο πως Μαρτίνς και παίκτες δεν θα κάνουν την χάρη σ’ εκείνους που θέλουν να τελειώσουν με ετσιθελικό τρόπο το πρωτάθλημα. Ίσως να το θέλουν και για το Κύπελλο με βάση τα όσα είδαμε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, με τον διαιτητή να μην δίνει πέναλτι στην ανατροπή του Τσιμίκα. Τι να πει κανείς. Οι ερυθρόλευκοι θα τα δώσουν όλα και θα επιμείνουν σ’ αυτή την μάχη για να διεκδικήσουν μέχρι τέλους αυτά που έχει μάθει να κερδίζει ο Ολυμπιακός. Τα τρόπαια που άλλοι δεν μπορούν καν να ονειρευτούν.

Τούτη την ώρα δεν χρειάζονται λόγια. Χρειάζεται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια σε κάθε ματς, σε κάθε προπόνηση και φυσικά θα είναι άδικο να προσπαθήσει κάποιος ν’ ακυρώσει την δουλειά που έχουν κάνει οι ερυθρόλευκοι. Έχουν δουλέψει καλά ο Μαρτίνς και οι παίκτες του Ολυμπιακού. Μπορεί τα αποτελέσματα σε κάποια ματς να μην ήταν τα επιθυμητά για τους ερυθρόλευκους αλλά η αγωνιστική κυριαρχία των πειραιωτών δεν μπορεί ν΄ αμφισβητηθεί.

Χρειάζεται βεβαίως υπομονή σ’ αυτή την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει το καλοκαίρι. Και ο κόσμος του Ολυμπιακού και υπομονή δείχνει και την στήριξη στην ομάδα του. Κι αυτό είναι φυσικά ένα μεγάλο κέρδος, ένα σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία του πλάνου που σχεδίασαν το καλοκαίρι οι ερυθρόλευκοι. Οι παίκτες του Ολυμπιακού και ο Μαρτίνς είναι υποχρεωμένοι να τα δώσουν όλα σε κάθε ματς. Και αν δει κάποιος παιχνίδια όπως αυτό εναντίον του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, είναι προφανές ότι οι ερυθρόλευκοι έκαναν μεγάλη προσπάθεια, άσχετα με το αν δεν ήταν καλό το αποτέλεσμα για την ομάδα του Πειραιά.

Οι ερυθρόλευκοι πρέπει να πεισμώσουν ακόμα περισσότεροι κι ένα είναι το σίγουρο. Καμιά ομάδα δεν έχει την δυναμική του Ολυμπιακού κι αυτό είναι που πρέπει να έχουν πάντα στο μυαλό τους οι ερυθρόλευκοι, συνεχίζοντας τις μάχες. Και για να μην ξεχνιόμαστε, ο Ολυμπιακός έχει να δώσει και μάχες στην Ευρώπη, διεκδικώντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ