Δεν είναι αυτή εικόνα υποψήφιου πρωταθλητή

Δεν είναι αυτή εικόνα υποψήφιου πρωταθλητή

Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για την κακή εμφάνιση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Εργοτέλη παρά τη νίκη.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Ούτε ελαφρυντικά. Η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν απαράδεκτη στην Κρήτη απέναντι στον Εργοτέλη. Ειδικά στο μεγαλύτερο κομμάτι του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αποκρουστική. Δεν είναι αυτή εικόνα υποψήφιου πρωταθλητή και οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία.

Αρκετοί παίκτες ήταν νωθροί, κάποιοι έμοιαζαν και αδιάφοροι και η εμφάνιση της ομάδας δεν αρμόζει στον Δικέφαλο. Και αυτά σε ένα παιχνίδι στο οποίο δεν ήταν αδιάφορος βαθμολογικά ο ΠΑΟΚ, καθώς ήθελε τη νίκη για να μην μπει σε μπελάδες για την πρόκριση από τον όμιλο του Κυπέλλου.

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω, ούτε να εξηγήσω γιατί ήταν τόσο κακός ο ΠΑΟΚ απέναντι σε έναν καλά οργανωμένο και σοβαρό Εργοτέλη, τον οποίο δεν υποτιμώ, αλλά μιλάμε για χαώδη διαφορά δυναμικής. Μπράβο στους Κρητικούς για την προσπάθειά τους, καθώς  λίγο έλειψε να κάνουν τη ζημιά στον Δικέφαλο και βαθμολογικά. Λέω και βαθμολογικά, διότι ζημιά έκαναν στην εικόνα της ομάδας…

Είναι σημαντικό μεν να μπορεί να κερδίζει ο ΠΑΟΚ ακόμη και σε τόσο κακές μέρες του, αλλά η νοοτροπία με την οποία προσεγγίστηκε το παιχνίδι της Κρήτης ήταν κάκιστη. Και ενώ έπρεπε η ομάδα να συνεχίσει να βγάζει εγωισμό και αντίδραση μετά το διπλό κάζο με τη Βίντι, λίγες μέρες μετά ήρθε άλλη μια εμφάνιση που φαντάζομαι όλοι θέλουν γρήγορα να ξεχάσουν.

Εκτός από τους Βέρνμπλουμ, Κίτσιου και Μαλεζά (χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο αυτός) και οριακά τον Μπίσεσβαρ (ο οποίος σώζει την εμφάνιση με το γκολ και την ασίστ που είχε, παρότι έπαιζε κι αυτός στο ρελαντί) οι άλλοι του βασικού σχήματος ήταν αλλού γι’ αλλού…

Όσοι φοράνε τη φανέλα του ΠΑΟΚ οφείλουν να τη ματώνουν και να δίνουν και την ψυχή τους σε κάθε ματς. Η υπεροψία πληρώνεται και ο Δικέφαλος έφτασε κοντά να πληρώσει μια αδικαιολόγητα χαλαρή εμφάνιση.

Αυτό ήταν άλλο ένα καμπανάκι. Φέτος έχουν ακουστεί αρκετά τέτοια. Στην Ευρώπη δεν ξύπνησαν τους παίκτες και ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με αποκλεισμό. Ας το κοιτάξουν όλοι μαζί τι φταίει για να μην τρέχουν κάποια στιγμή όλοι μαζί και δεν προλαβαίνουν να διορθώσουν τα πράγματα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ