Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει πάση θυσία το 4-3

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει πάση θυσία το 4-3

Το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Φενέρ είναι δύσκολο αλλά συνάμα και πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού. Νίκη πάση θυσία είναι ο στόχος των ερυθρόλευκων για να κάνουν το 4-3 καθώς ακολουθεί και το ματς με την Μπάγερν. Καμιά σκέψη στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό, το μυαλό όλων πρέπει να είναι στη Φενέρ.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει απόψε στο ΣΕΦ την Φενέρμπαχτσε σ’ ένα παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού και στόχος φυσικά των ερυθρόλευκων είναι να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Ομπράντοβιτς.

Οι πειραιώτες επιβάλλεται να κατακτήσουν τη νίκη στην αποψινή αναμέτρηση με τους Τούρκους, καθώς αυτή την στιγμή είναι στο 3-3 και πρέπει να κάνουν πάση θυσία το 4-3. Μετά το ματς με την Φενέρ ακολουθεί άλλωστε ο εκτός έδρας αγώνας με την Μπάγερν και αν ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει την τουρκική ομάδα, τότε θα πάει με άλλον αέρα στο Μόναχο για να κάνει το 5-3.

Το ματς με την Μπάγερν είναι… μακριά κι αυτό που «καίει» τούτη την ώρα την ομάδα του λιμανιού είναι η νίκη στο παιχνίδι με την Φενέρ. Η ομάδα του Ομπράντοβιτς έχει ρεκόρ 5-1 και δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της φετινής διοργάνωσης.

Αυτό καθιστά ιδιαίτερα δύσκολη την αποστολή των ερυθρόλευκων και ένα στοιχείο που πρέπει να επισημανθεί αφορά την ψυχολογία των ερυθρόλευκων. Ο Ολυμπιακός πρέπει ν’ αφήσει πίσω του την ήττα από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκα και φυσικά δεν πρέπει να σκέφτεται τον κυριακάτικο αγώνα με τους πράσινους για το πρωτάθλημα.

Η προσοχή όλων πρέπει να είναι στραμμένη στον αγώνα με την Φενέρ γιατί αν δεν υπάρχει συγκέντρωση από το πρώτο δευτερόλεπτο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Ο Ολυμπιακός έχει τις δυνατότητες να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στην Ευρωλίγκα και το απέδειξε αυτό με την εμφάνιση του στην Μόσχα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Το αποτέλεσμα μπορεί να μην ήταν αυτό που ήθελαν οι πειραιώτες απέναντι στην «αρκούδα» αλλά η ομάδα του Μπλατ έδειξε πως έχει σπουδαίες δυνατότητες.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι έχουν σε πολύ καλό «φεγγάρι» τον Πρίντεζη και αίσθηση μας είναι πως Σπανούλης, Γκος και Μάντζαρης πρέπει να «ταΐσουν» τον διεθνή φόργουορντ αλλά και τον Μιλουτίνοφ. Αν λοιπόν η φροντ λάιν του Ολυμπιακού πάει καλά τότε οι ερυθρόλευκοι θα έχουν κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την υλοποίηση του στόχου τους.

Κι όπως προαναφέραμε θα είναι πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες να κάνουν το 4-3 στο συγκεκριμένο ματς, γιατί θα έχουν κερδίσει μια ομάδα που είναι φαβορί για μια θέση στην τετράδα. Έχουν τις δυνατότητες να το πετύχουν και είναι σίγουρο πως σημαντικό ρόλο θα παίξει και η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ. Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού αναμένεται να γεμίσουν το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να στηρίξουν την ομάδα τους κι αυτό μετράει πολύ στην  ψυχολογία των παικτών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ