Μιλουτίνοφ και ψηλών το ανάγνωσμα

Μιλουτίνοφ και ψηλών το ανάγνωσμα

Ο άκρως βελτιωμένος Σέρβος σέντερ και η ανάγκη της βοήθειας των υπολοίπων στην κόντρα με την Φενέρμπαχτσε.

Αρχικά να πω το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Δεν υπάρχει κανένα Ολυμπιακός-Ζοτς εδώ. Ούτε Ολυμπιακός-Σλούκας. Πάει και τελείωσε. Οι Ερυθρόλευκοι απόψε ρίχνονται στη μάχη απέναντι σε μία ομάδα με ίδιους ακριβώς στόχους. Η Φενέρ είναι από εκείνες που έχουν ως φιλοδοξία ένα ακόμα Final 4 και γιατί όχι, την δεύτερή της Ευρωλίγκα.

Οποιος λοιπόν κατηφορίσει στο Φάληρο για να αποδοκιμάσει ΜΟΝΟ τον Ζοτς, ή να βρίσει τον Σλούκα (ελέω όσων έγιναν το καλοκαίρι) ή ακομα και να εναντιωθεί σε μία τούρκικη ομάδα, ας καθίσει σπίτι του. Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από όλους και όλα, οπότε όποιος έρθει στο ΣΕΦ ας αποθεώσει την ομάδα του και να προσπαθήσει με τη φωνή του να την ωθήσει στη νίκη.

Πάμε παρακάτω…

Την σημερινή κόντρα εγώ την αντιλαμβάνομαι ως την ευκαιρία να ανέβει ένα ακόμα επίπεδο ο Νίκολα Μιλουτίνοφ. Η απουσία του Γιαν Βέσελι θα τον φέρει μοιραία στο προσκήνιο. Ο Μπλατ οφείλει να τον ψάξει στην ρακέτα για να φθείρει τον Τζόφρεϊ Λοβέρν, ο οποίος βέβαια όσο περνάει ο καιρός, όλο και αντιλαμβάνεται τι ακριβώς του ζητάει ο προπονητής του. Επιστρέφοντας όμως στο θέμα μας, ο Μιλουτίνοφ προέρχεται από ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στο ΟΑΚΑ και εκεί θα πρέπει και σήμερα να σταθεί ο Ολυμπιακός.

Του αρέσουν τα μεγάλα παιχνίδια, ο τρόπος που αγωνίζεται η ομάδα του τον ευνοεί στο να παίρνει την μπάλα κοντά στο καλάθι και να εκτελεί, οπότε και σήμερα περιμένουμε το πώς θα τον εκμεταλλευτεί ο Μπλατ. Ο Σέρβος σέντερ αποτελεί την κολώνα της ομάδας του Πειραιά και το ζητούμενο δεν είναι μόνο το πώς θα αγωνιστεί αυτός, αλλά και το πώς θα τον κρατήσουν ενεργό οι παίκτες που ακολουθούν από πίσω του.

Είναι η μέρα που ο Ζακ ΛεΝτέι πρέπει να πραγματοποιήσει ένα βήμα μπροστά. Ο Μπλατ τον πιστεύει, ο ίδιος δείχνει πως θέλει. Οφείλει να απόψε στο Φάληρο να κάνει την επανεκκίνησή του. Είναι από τους παίκτες που στηρίζουν πάρα πολλά οι Ερυθρόλευκοι και όταν περάσει στο παρκέ, η βοήθειά του έτσι ώστε ο Σέρβος να είναι στο 100%, είναι αναγκαία.

Δεν θα μου φανεί περίεργο αν μπει για κάποια αγωνιστικά λεπτά και ο Μπόγρης στο ματς ειδικά απέναντι στον Ντουβερίογλου που θα είναι αμέσως επόμενος μετά τον Λοβέρν. Ο Έλληνας σέντερ θέλει πως και πώς να βοηθήσει και να προσφέρει. Να δούμε λοιπόν το βράδυ της Πέμπτης πόσο πολύ είναι ικανοί οι δύο τους να ελευθερώσουν ακόμα περισσότερο τον Μίλου.

ΥΓ1. Είναι ίσως το πιο κομβικό παιχνίδι για τους Ερυθρόλευκους φέτος. Ακολουθούν ματς φωτιά και δεν είναι τρελό να συμβεί ένα μεγάλο σερί αρνητικών αποτελεσμάτων..

ΥΓ2. Η συμμετοχή του Στρέλνιεκς δίνει έναν ακόμα περιφερειακό στον Μπλατ. Τα 8-10 λεπτά που θα αγωνιστεί πρέπει να είναι ωφέλιμα. Εάν δεν έχει ρυθμό και δεν μπορεί να βοηθήσει, δεν υπάρχει λόγος να αγωνιστεί περισσότερο.

ΥΓ3. Η τριάδα των Παπανικολάου-Τουπάν-Τίμα είναι το «κλειδί» του ματς. Απέναντι σε αθλητές όπως ο Ντατόμε και ο Κάλινιτς…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ