Τα «κλειδιά» του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Τα «κλειδιά» του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ

Ο Πρίντεζης ήταν σούπερ στο ματς της Ευρωλίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό, καθώς τα 4άρια των πράσινων δεν μπορούσαν να τον σταματήσουν. Το θέμα όμως ήταν πως δεν είχε βοήθειες από Μιλουτίνοφ και Λεντέι. Οι δύο ψηλοί του Ολυμπιακού πρέπει να ανεβάσουν ταχύτητα στο αποψινό ματς. Ειδικά ο Μιλουτίνοφ καθώς είναι καθοριστικός στην επίθεση των πειραιωτών.

Λίγες μέρες μετά το παιχνίδι για την Ευρωλίγκα, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται και πάλι στο ΟΑΚΑ, αυτή την φορά για το πρωτάθλημα της Α1. Και ναι μεν έχει φανεί τα τελευταία χρόνια πως και οι δύο ομάδες μπορούν να «σπάσουν» στους τελικούς την έδρα του αντιπάλου τους, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Δεν υπάρχει ματς μεταξύ των δύο ομάδων που να μην έχει ενδιαφέρον.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για να κοντραριστεί με τον μεγάλο του αντίπαλο καλώντας να βρει λύσεις στα όσα δεν πήγαν καλά στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα των δύο ομάδων στην Ευρωλίγκα. Κι ένα στοιχείο που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθεια των πειραιωτών να πάρουν τη νίκη, είναι η φροντ λάιν της ομάδας του λιμανιού.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε μεγάλη εμφάνιση πριν από λίγες μέρες στο ΟΑΚΑ. Κι έκανε πάρτι στην άμυνα του Παναθηναϊκού, με τα 4άρια των πράσινων να μην μπορούν να τον σταματήσουν. Το πρόβλημα όμως για τον Ολυμπιακό ήταν πως δεν είχε βοήθειες από τον Μιλουτίνοφ και τον Λεντέι. Τα 5άρια των ερυθρόλευκων δεν «μπήκαν» στο ματς κι αυτό ήταν σημαντικό πρόβλημα για τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Όλοι άλλωστε καταλαβαίνουν πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό να έχει στο παρκέ τον καλό Μιλουτίνοφ. Ο Σέρβος είναι αυτός που μπορεί να ανεβάσει πολύ τους ερυθρόλευκους κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στα ματς που ο «Μίλου» δεν είναι στα πάνω του, οι ερυθρόλευκοι έχουν ν’ αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Θα είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά να πάρει πράγματα από τον Μιλουτίνοφ και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Πρίντεζης βάλθηκε κάποιες στιγμές να τα βάλει με όλους τους ψηλούς του Παναθηναϊκού αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει μόνος του. Θα είναι μεγάλη υπόθεση να επαναλάβει μια τόσο εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά τέτοια παιχνίδια δεν γίνονται κάθε μέρα.

Αν Μιλουτίνοφ και Λεντέι βελτιώσουν την εικόνα τους, σε σχέση με το ματς της Ευρωλίγκα, τότε οι ερυθρόλευκοι έχουν πολλές πιθανότητες να πετύχουν τον στόχο τους και να πάρουν τη νίκη. Ακόμα και αν ο Τουπάν δεν καταφέρει να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Και είναι χωρίς αμφιβολία ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής που θα παίξει ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ειδικά αν ο φρόγουορντ του Ολυμπιακού δεν καταφέρει ν’ αγωνιστεί.

Τα «κλειδιά» για την επίτευξη του στόχου των πειραιωτών είναι η απόδοση του Μιλουτίνοφ και του Λεντέι. Αν οι δύο ψηλοί του Ολυμπιακού είναι σε καλή κατάσταση θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για την ομάδα του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ