Ο Λιάνης, ο Παναγούλης και η Μόνικα Μπελούτσι του Βαρδάρη

Ο Λιάνης, ο Παναγούλης και η Μόνικα Μπελούτσι του Βαρδάρη

Ο Λιάνης που πλήρωσε για να γκρεμιστεί το γήπεδο της ΑΕΚ. Ο δεξιός Παναγούλης. Τα ζόρια του Γιωργάκη με τον Μπράνκο κι οι ποινές για τη κάρτα υγείας. Ο Κώστας Καίσαρης βάζει στο μίξερ την επικαιρότητα.

ΝΑ το πάμε σε ποτ πουρί σήμερα και να ξεκινήσουμε από τον Γιώργο Λιάνη. Που είχε τη τιμητική του στην εκδήλωση για το μουσείο στο γήπεδο που θα παίζει η ΑΕΚ. Και δικαίως θα πρέπει να πούμε. Ο Λιάνης ήτανε αυτός που είχε βάλλει πλάτη το 2003 για να γκρεμιστεί η Νέα Φιλαδέλφεια. Από που θα έβρισκε λεφτά ο Γρανίτσας για τη άδεια, αλλά και για τα τεράστια έξοδα της κατεδάφισης; Αν δεν ήταν ο Λιάνης κουβαρντάς σαν υφυπουργός Αθλητισμού να πληρώσει όλα τα έξοδα ,το γήπεδο θα ήτανε ακόμα στη θέση του. Δεν θα είχε γκρεμιστεί. Αυτός λοιπόν που το γκρέμισε έχει ένα λόγο παραπάνω να είναι μπροστάρης τώρα που το ξαναχτίζουνε.

ΤΙ γυρεύει η αλεπού στο παζάρι; Τι δουλειά είχανε οι Συριζαίοι, στο Πολυτεχνείο; Που είναι το περίεργο ότι τους προγγίξανε; Τους αριστερούς, να πάνε να τους παραστήσουν στη τηλεόραση και στη Βουλή. Μεταξύ τους. Εκεί που τους παίρνει. Εκεί που τσακώνονται για το πάπλωμα. Να παριστάνεις τον αριστερό στο δρόμο δεν γίνεται. Τι δουλειά είχανε στην αμερικανική πρεσβεία; Παπάς, Φίλης, Αννέτ Καββαδία κλπ; Ότι είναι να πούνε με τους Αμερικανούς, τα είπε ο αρχηγός τους στον Τραμπ στον λευκό οίκο. Και τα είπε και καλά μάλιστα. Ότι, Ελλάδα και ΗΠΑ «τις ενώνουν παραδοσιακοί δεσμοί φιλίας στη βάση κοινών αξιών δημοκρατίας κράτους δικαίου και σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Αφού οι Αμερικανοί κατά τον σύντροφο Αλέξη είναι φίλοι μας και μοιραζόμαστε κοινές αξίες, τι δουλειά είχε η Αννέτ Καββαδία στη Πρεσβεία;

ΝΕΟΣ αθλητικός διευθυντής στον ΠΑΟΚ ο Μάριο Μπράνκο και ζόρια για τον Γιωργάκη. Ο Λούμπος που σφουγγάρισε ο μπαμπάς, ότι ήθελε του το πέρναγε. Ναι σε όλα ήτανε στον μικρό, ο Σλοβάκος. Χατήρι δεν του χάλαγε στις μεταγραφές. Ο Μπράνκο αντιθέτως δίνει αναφορά στη Γκοντσάροβα.

ΣΧΕΤΙΚΑ με το Πολυτεχνείο που λέγαμε, όλα αυτά τα χρόνια οι δεξιοί ήτανε βλάκες. Με περικεφαλαία. Αφήσανε την αριστερά να οικειοποιηθεί το σύνολο της αντίστασης. Ο ταγματάρχης ο Μουστακλής δικός τους ήτανε. Με τον εθνικό στρατό είχε πολεμήσει στον εμφύλιο. Κι ο Παναγούλης. Δεξιός. Δεν ήτανε αριστερός. Πατέρα και αδερφό αξιωματικούς είχε. Με την Ένωση Κέντρου πολιτεύθηκε. Ο αντικομμουνισμός όμως, ήταν και είναι τόσο έντονος στους περισσότερους δεξιούς, που αισθάνονται πιο κοντά στη Χούντα παρά στους δικούς τους που αντισταθήκαν.

Η συνάθροιση των αεκζήδων για το μουσείο στο καινούργιο γήπεδο ήταν σαν τις επετείους των αποφοίτων. Και στη μία και στην άλλη περίπτωση ξέρεις από πριν, ποιοι θα είναι εκεί. Όταν ακούς ΑΕΚ, ξέρεις ότι θα πρόκειται, περί Λευτέρη Παπαδόπουλου, Κώστα Βουτσά, Πάντζα, Χαρδαβέλα, Μητσικώστα, Παντελή Θαλασσινού, Βούρου, Νεστορίδη, Στέλιου Σεραφείδη, ενώ κάπου εκεί θα γυροφέρνει κι Νίκος Στράτος. Αυτοί είναι όλοι κι όλοι. Ο μοναδικός καινούργιος που έχει προστεθεί είναι ο Γιάννης Αϊβάζης. Που εμφανίζεται στη τηλεόραση πάντα με κίτρινο T-shirt.

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή της με την ιδιότητα της υπουργού, η Κατερίνα Νοτοπούλου. Με διάφανη μαύρη δαντέλα που είχε σαν αποτέλεσμα να χαρακτηρισθεί Μόνικα Μπελούτσι του Βαρδάρη. Γούστο πράγματι διαθέτει. Στη Καβάλα που είχε βρεθεί πρόσφατα γιά τις ανάγκες της δουλειάς, η επιλογή της σε κάζουαλ ήταν εξαιρετική. Προσωπικά δεν θα την έλεγα όμορφη. Δεν διακρίνω δηλαδή, κάτι άλλο πέραν της φρεσκάδας της νιότης. Κι είναι σφόδρα αντιαισθητικό να τη βλέπεις να χαμογελάει με κλειστά τα χείλια. Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είναι προσεκτική όταν ανοίγει το στόμα και μιλάει. Εκεί στη Καβάλα που λέγαμε, είπε για το ενδεχόμενο οι δυνάμεις του δήμου και της περιφέρειας να μην είναι «επαρκές». Καλά είναι τα σι θρου αλλά τα φουκαριάρικα τα ελληνικά, δεν της φταίνε σε τίποτα. Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνει το YouTube.

ΕΝΟΧΟΙ κατά τον εισαγγελέα της έδρας οι 13 από τους κατηγορούμενους της Κάρτας Υγείας. Τέως πρόεδροι της ΕΠΟ κλπ. Επειδή όμως οι αθλητικογράφοι κάνουν μισές δουλειές, θα γράψω εγώ τις προβλεπόμενες ποινές για τη κακουργηματική απιστία: Από πέντε έως έως δέκα χρόνια. Με ελαφρυντικό, από ένα έως έξι.

ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ λέει πορτρέτο του Ιησού σε ερειπωμένη εκκλησία στο Ισραήλ. Τον οποίο και απεικονίζει σε νεαρή ηλικία χωρίς γενειάδα και με κοντά σγουρά μαλλιά. Και ποιος τον έχει δει τον Ιησού για να ξέρουνε ότι είναι αυτός;

ΑΠΟΡΙΑ: Αφού η ΑΕΚ δεν είναι ομάδα της κλάψας, γιατί βγάλανε ανακοίνωση μετά το πρόστιμο στον Ολυμπιακό, ότι «καταλύθηκε κάθε έννοια ισονομίας». Και κακώς φωνάζουνε, «φέρτε ξένους δικαστές». Κανονικά έπρεπε να λένε φέρτε πίσω την Υπουργάρα τον Κοντονή.

ΑΣΤΡΑΨΕ και βρόντηξε ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ: «Είναι ανυπόστατες έως γελοίες οι φήμες για έξοδο του Πάνου Καμμένου από τον πολιτικό στίβο». Μάλιστα. Ποιοι είναι αυτοί που διακινούν αυτές τις γελοίες φήμες; Πάνος Καμμένος πριν μία μόλις ημέρα: «Είμαι ένας από τους μεγαλύτερους σε ηλικία υπουργούς Άμυνας της Ευρώπης και δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσω τη πολιτική μου καριέρα στο μέλλον».

Στη μουσική επιλογή Chris Rea-The Road To Hell

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ