Παναθηναϊκός : Από την καλή τη μαρμελάδα κυρ Στέφανε

Παναθηναϊκός : Από την καλή τη μαρμελάδα κυρ Στέφανε

Οποία κατάντια κύριοι! Να παρακαλάει ολόκληρος Παναθηναϊκός τον καταστροφέα του, τον άνθρωπο που πήρε μετά την πολυμετοχικότητα τον απινιδωτή στα χέρια του για να σώσει τον ασθενή και ξέχασε να τον βάλει στην πρίζα.

Διορίστηκα σε μια πολύ καλή θέση, ακούς κυρ Στέφανε; Βάλε από τη μαρμελάδα την καλή και δυο σοκολάτες γάλακτος, ακούς κυρ Στέφανε; Τάδε έφη Αλίκη Βουγιουκλάκη στην ελληνική ταινία «Μοντέρνα Σταχτοπούτα». Η ωραία αυτή κομεντί του παλαιού κινηματογράφου δημιουργεί κατά τη διάρκειά της ανάμικτα συναισθήματα στο θεατή, βρίσκει όμως και αντιστοιχία στην ιλαροτραγωδία που βιώνει ένας από τους μεγαλύτερους ελληνικούς συλλόγους, ο Παναθηναϊκός. Ποια είναι αυτή η αντιστοιχία; Κάντε απλώς την αναγωγή και βάλτε στη θέση της αείμνηστης πρωταγωνίστριας τα μέλη, παλαιά και νέα, του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και σε αυτή του κυρ Στέφανου, τον πρώην (;) ισχυρό άνδρα της ομάδας, Γιάννη Αλαφούζο.

Τι έχουμε λοιπόν μπροστά μας; Τo Δ.Σ. να παρακαλάει τον πρώην Πρόεδρό του να βάλει ένα ποσό πριν το τέλος του μήνα στα ταμεία για να σωθεί η κατάσταση, αφού πέρα από τα χρήματα που οφείλονται σε δόσεις συμβολαίων των νυν ποδοσφαιριστών υπάρχουν και αγκάθια μεγάλα, όπως του Τελάντερ, που απειλούν άμεσα τη βιωσιμότητα του συλλόγου. Τώρα το θέμα είναι αν θα πειστεί ο κυρ Στέφανος να βάλει από τη μαρμελάδα την καλή και τη σοκολάτα γάλακτος. Το ρόλο του Παπαμιχαήλ για να πειστεί ο κυρ Στέφανος παίζουν, άκουσον άκουσον, οι δόσεις από τις μεταγραφές του Ζέκα και του Μπεργκ που έχει λαμβάνειν η ομάδα το Γενάρη και με τις οποίες θα πληρωθεί, πιο σωστά επιστραφεί, η μαρμελάδα του κυρ. Στέφανου.

Οποία κατάντια κύριοι! Να παρακαλάει ολόκληρος Παναθηναϊκός τον καταστροφέα του, τον άνθρωπο που πήρε μετά τηνπολυμετοχικότητατον απινιδωτή στα χέρια του για να σώσει τον ασθενή και ξέχασε να τον βάλει στην πρίζα, τον άνθρωπο που ενώ είχε αποφασίσει να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, συνέχιζε να χρεώνει με αυξανόμενο ρυθμό το σύλλογο, υποθηκεύοντας το μέλλον του. Δηλαδή για να καταλάβω, εσείς εκεί που παριστάνετε το Δ.Σ. του τριφυλλιού, αντί να βγάλετε στη σέντρα τις πρακτικές και τις ευθύνες του Γιάννη Αλαφούζου, τον παρακαλάτε να σώσει ποιον; Το θύμα του ή τον εαυτό του;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ