Το θέμα είναι να είμαστε καλά τον Μάιο…

Το θέμα είναι να είμαστε καλά τον Μάιο…

Ο ΠΑΟΚ έχει 89,5% ποσοστό νικών στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις από τις 20 Νοεμβρίου 2017 μέχρι σήμερα

Εδώ και έναν χρόνο ο ΠΑΟΚ σαρώνει τα πάντα στο πέρασμά του στα ελληνικά γήπεδα. Από τις 20 Νοεμβρίου 2017 όταν κέρδισε με 2-1 τον Ατρόμητο στην Τούμπα έως σήμερα έχει δώσει 38 επίσημα παιχνίδια εντός των ελληνικών συνόρων και έχει απολογισμό 34 νίκες μόλις μία ήττα και 3 ισοπαλίες!!!

Ο Δικέφαλος σπάει τα κοντέρ στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις έχοντας ποσοστό νικών της τάξης του 89,5% (34 νίκες σε 38 ματς)!

Σε αυτά, δεν υπολογίζω τις περσινές «κλοπές» του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην Τούμπα, που πήραν τα ματς στα χαρτιά.

Υπενθυμίζω για πολλοστή φορά πως κλάπηκε το περσινό πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ (θα τα ακούνε και από μας, τους δημοσιογράφους και όχι μόνο από τον Λουτσέσκου…), πριν επιστρέψω στο τρομερό σερί που τρέχει η ομάδα εδώ και έναν χρόνο…

Οι ερυθρόλευκοι δεν κατέβηκαν καν να παίξουν στην Τούμπα, με το θέατρο που στήθηκε γύρω από τον υποτιθέμενο τραυματισμό του Γκαρθία και πήραν τα ματς στα χαρτιά. Η δε ΑΕΚ θα έχανε τον αγώνα με το γκολ του Βαρέλα στο 90’, ο Κομίνης τα έκανε μαντάρα (μέτρησε πρώτα το τέρμα, μετά το ακύρωσε άδικα, ακολούθησε η εισβολή του Σαββίδη στο γήπεδο και μετά στα αποδυτήρια μέτρησε το γκολ!) και τελικά η Ένωση πήρε το παιχνίδι στα χαρτιά στα δικαστήρια.

Εδώ και έναν χρόνο ο ΠΑΟΚ πραγματοποιεί μια τρελή και ξέφρενη πορεία εντός των ελληνικών συνόρων, παίζοντας ειδικά πέρυσι, από τον Δεκέμβριο έως τον Μάιο, και φοβερό ποδόσφαιρο.

Την περσινή σεζόν από τις 20/11/2017 και μετά έως τον Μάιο, σε 26 επίσημα ματς είχε 24 νίκες, μια ισοπαλία (2-2 με Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη) και μια ήττα (3-2 από τον Αστέρα Τρίπολη στις 4/3/2018).

Και φέτος σε 12 ματς επίσημα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο μετράει 10 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Συνολικά σε αυτόν τον χρόνο (20/11/2017 έως 20/11/2018) ο ΠΑΟΚ έχει 9 νίκες και 1 ισοπαλία σε 10 ματς Κυπέλλου, κατακτώντας το τρόπαιο της περσινή σεζόν στο ΟΑΚΑ, όπου κέρδισε την ΑΕΚ στον τελικό (μέσα στο σπίτι της) με 2-0, παίζοντας εκπληκτικό ποδόσφαιρο.

Όσο για το πρωτάθλημα; Σε 28 επίσημα ματς σε αυτόν τον χρόνο έχει 25 νίκες, 2 ισοπαλίες και μόλις 1 ήττα!!!

Θέλετε να το δούμε κι αλλιώς;

Αν σε αυτά τα 28 επίσημα ματς πρωταθλήματος από τις 20 Νοεμβρίου 2017 έως σήμερα, προσθέσουμε και τα δύο παιχνίδια που «έκλεψαν» από τον ΠΑΟΚ στα χαρτιά ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ, συμπληρώνουμε 30 αγώνες. Δηλαδή ένα ολόκληρο πρωτάθλημα.

Με 25 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες (ξαναλέω μαζί με τις κλεμμένες νίκες στα χαρτιά του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ) ο ΠΑΟΚ θα είχε 77 βαθμούς. Και με 77 βαθμούς παίρνεις πρωτάθλημα…

Το θέμα είναι να μπορέσει ο ΠΑΟΚ να κάνει ανάλογο σερί από Αύγουστο έως Μάιο και όχι από Νοέμβριο σε Νοέμβριο.

Φέτος έχει ξεκινήσει εξαιρετικά το πρωτάθλημα (με 9 νίκες και 1 ισοπαλία σε 10 ματς) από τον Αύγουστο.

Μένει να συνεχίσει έτσι ως το τέλος για να είμαστε καλά τον Μάιο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ