Ο Μασούρας, η έλλειψη σεβασμού και ο Μπάνε

Ο Μασούρας, η έλλειψη σεβασμού και ο Μπάνε

Στο σημερινό blog θα ασχοληθούμε με τρία διαφορετικά θέματα που είναι στην επικαιρότητα της οικογένειας του ΠΑΟΚ. Με την περίπτωση Μασούρα, την έλλειψη σεβασμού που δείχνουν κάποιοι στα συμφέροντα του Δικεφάλου, αλλά και στην συνέντευξη του Μπάνε Πρέλεβιτς.

Με την περίπτωση του Γιώργου Μασούρα, στον ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν ελάχιστα, γιατί πολύ απλά, όπως λένε στην Τούμπα δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία που υπάρχει στην ομάδα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου, είναι γεγονός ότι έχει κάνει μεγάλα βήματα προόδου και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά του. Όπως είναι αλήθεια πως για την περίπτωση του ενδιαφέρθηκαν ομάδες των Αθηνών. Αν ήμασταν στην εποχή Ζαγοράκη ή στο ξεκίνημα της ενασχόλησης του με τα κοινά του σωματείου από τον Ιβάν Σαββίδη τότε θα λέγαμε ότι οι Ασπρόμαυροι κακώς δεν ασχολούνται με την περίπτωση του.

Ο παίκτης προτάθηκε από τον εκπρόσωπο του, είναι ο μάνατζερ των Ουάρντα και Καρέλη, στον ΠΑΟΚ, λόγω της μεγάλης ρευστότητας που υπάρχει στο σωματείο, όμως δεν ξεκίνησε ποτέ συζητήσεις γιατί πολύ απλά έχει πληθώρα παικτών στην συγκεκριμένη θέση. Αυτή που ενδιαφέρεται ζωηρά είναι η ΑΕΚ με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, όπως μαθαίνουμε να προσφέρει 300.000 ευρώ στον Πανιώνιο για την απόκτηση του. Οι Νεοσμυρνιώτες από την πλευρά τους δεν τρελάθηκαν από την χαρά τους γιατί δεν έχουν ξεχάσει την υπόθεση Μπακασέτα.

Πάμε στο δεύτερο θέμα και ίσως το πιο σοβαρό για το Δικέφαλο. Ο ΠΑΟΚ, δεν είναι μόνο πρώτος στην βαθμολογία του πρωταθλήματος, βάζοντας από κάτω του Ολυμπιακό και ΑΕΚ, αλλά και στα πρόστιμα. Ο Δικέφαλος έχει πληρώσει περίπου 100.000 ευρώ σε πρόστιμα, στο πρωτάθλημα. Οι 43.500 ήταν για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ και από αυτές οι 30.000 ήταν για τους 103 πυρσούς, τα 10 καπνογόνα και τις 10 κροτίδες που άναψαν οι οπαδοί του.

Το πρόστιμο αρχικά ήταν 73.500 (60.000 για πυρσούς, καπνογόνα, κροτίδες), ποινή που ο νομικός του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, την είχε χαρακτηρίσει «πρωτοφανή» και κατάφερε να τη μειώσει στην Εφέσεων. Από τις περίπου 100.000 ευρώ, οι 67.000 ευρώ είναι για άναμμα πυρσών και καπνογόνων (7.000 ευρώ την 1η αγωνιστική με Αστέρα Τρίπολης, 5.000 ευρώ την 2η με Πανιώνιο, 30.000 ευρώ την 4η με ΑΕΚ, και 25.000 ευρώ την 8η με Παναθηναϊκό).

Αυτά τα ποσά είναι ψίχουλα για τον Ιβάν Σαββίδη, όμως αυτή η αναφορά δεν γίνεται για να σχολιάσουμε την οικονομική άνεση που έχει ο ίδιος, τα παιδιά του, τα εγγόνια του. Γίνεται για να δείξουμε, πως παρά τις επίμονες συστάσεις που γίνεται από την ΠΑΕ, δεν υπάρχει σεβασμός στην επένδυσή του Σαββίδη. Υπάρχει έλλειψη σεβασμού απέναντι στα γενικότερα συμφέροντα του ΠΑΟΚ. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είναι διατεθειμένος να ανεχτεί στο μέλλον παρόμοιες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν μεγαλύτερες ποινές.

Το δεύτερο σημαντικό θέμα είναι η συνέντευξη Τύπου του Μπάνε Πρέλεβιτς την Παρασκευή. Μια συνέντευξη που θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όχι μόνο για το μπασκετικό τμήμα, αλλά για όλη την Ασπρόμαυρη οικογένεια. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ εκτός από τον απολογισμό που θα κάνει θα μιλήσει και για την προσπάθεια που κάνει ο ίδιος για την ανεύρεση ενός επενδυτή που θα αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Αυτός σίγουρα δεν είναι ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος βοήθησε και βοηθάει οικονομικά την ομάδα τα τελευταία χρόνια με σημαντικά ποσά.

Λέγεται στα ΠΑΟΚτσήδικά στέκια πως ο Μπάνε λόγω της πολύ καλής συνεργασίας που έχει με τον Ιβάν του ζήτησε να τον βοηθήσει στο να βρεθεί ένας επενδυτής. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει φέρει σε επαφή τον Πρέλεβιτς με ομογενείς επιχειρηματίες οι οποίοι θέλουν να αναλάβουν το μπασκετικό τμήμα. Όπως κι αν έχει το θέμα, όλα θα ξεκαθαρίσουν στην συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ την Παρασκευή το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ