Οργάνωση που προβλέπει και προλαμβάνει

Οργάνωση που προβλέπει και προλαμβάνει

Τροφή για σκέψη και παραδειγματισμό ο φάκελος «εισιτήρια» στο Γεντί Κουλέ

Δεν έχω καμιά αμφιβολία για το ότι η πλευρά του ΟΦΗ και της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης, θα εκλάμβαναν ως ευπρόσδεκτο οποιοδήποτε τυπικό πάτημα για να μην δοθούν εισιτήρια στον Άρη.

Η ομάδα είναι πιεσμένη βαθμολογικά, οι κιτρινόμαυροι ποιοτικά δεν είναι ένας αντίπαλος που κανείς… διαλέγει να αντιμετωπίσει σε must win παιχνίδια και το σενάριο γηπέδου αποκλειστικά με δικούς της οπαδούς είναι προς το συμφέρον της.

Ομοίως η αστυνομία (οπουδήποτε στη χώρα) προφανώς και προτιμά ένα απόγευμα στο οποίο η βασική της δουλειά θα είναι η περιφρούρηση της άφιξης και αποχώρησης των αποστολών των φιλοξενούμενων και των διαιτητών.

Εφόσον ο Άρης έκανε ότι όφειλε και τυγχάνει διαφορετικής μεταχείρισης, θα κάνει άριστα να φωνάξει και να το αναδείξει. Το να μη στερηθούν την ευκαιρία (μία από τις, λόγω συγκυρίας, δύο φορές) να δουν την ομάδα τους με κόστος κάτω από… εκατοντάδες ευρώ, οι Κρήτες (ή όσοι ζουν εκεί) Αρειανοί είναι λόγος για προσπάθεια να δώσει τελικά μια λύση η πλευρά της Πολιτείας. Έχει συμβεί και παλιότερα για μεμονωμένες μετακινήσεις με ενέργειες του κ. Βασιλειάδη. Έτσι κι αλλιώς, εισιτήρια για τη θύρα που συνήθως παίρνουν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων στο «Θ. Βαρδινογιάννης», εξ’ όσων γνωρίζω, δεν κυκλοφόρησαν καν.

Σε κάθε περίπτωση, ο Άρης θα χρειαστεί να παραδειγματιστεί από αυτό και να οργανωθεί σε όλα τα επίπεδα από την επόμενη εβδομάδα κιόλας. Και να μην αφήνει τίποτε να εξαρτάται από το πώς το ερμηνεύει οποιοσδήποτε έχει συμφέροντα ως αντίπαλος ή κινείται στο περιβάλλον αυτού.

Ο Άρης θα βγει –κατά την κρίση μου- στην Ευρώπη φέτος και πάλι, πιστοποιώντας ότι έχει αλλάξει οριστικά σελίδα και θα χρειαστεί να κινηθεί σε υψηλότερο επίπεδο και για πολλές λεπτομέρειες σε οργανωτικά θέματα.

Οργάνωση λοιπόν για αυτά που έρχονται, ακόμη κι αν πράγματι δεν έκανε κάτι που έδωσε λαβή η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οργάνωση που προβλέπει και προλαμβάνει. Ανέκδοτα από, συλλεκτικές, ανεπανάληπτες γκέλες με «φαξ», που ακόμη μνημονεύονται, άλλωστε, δεν βγήκαν για τον Άρη.

Τζήλος στο Ηράκλειο: Το 4-0 από την ΑΕΚ, δεν παίρνει από τη μνήμη μου την προβολή – φάουλ του Γκάλο πριν το 1-0. Την ίδια προβολή, ο Κολάσο την πλήρωσε με φάουλ και κάρτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ