Ολυμπιακός : Το τρίτο πρόσωπο της επίθεσης!

Ολυμπιακός : Το τρίτο πρόσωπο της επίθεσης!

Ο Μπεν θα προσπαθήσει να γίνει το «τρίτο πρόσωπο» της ερυθρόλευκης επίθεσης που μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση παραγωγικότητας στο πρωτάθλημα με 24 γκολ, όμως παραμένει στο κάδρο της κριτικής.

Υπό κανονικές συνθήκες ο Λεμονής θα δώσει χρόνο στο ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό και στον Μοχάμεντ Μπεν. Τον είχαμε ξεχάσει κι αυτόν, καθώς μετά τη βραδιά- έκπληξη που έκανε με τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Παρτιζάν στο Βελιγράδι, στη συνέχεια  ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς και έχασε αρκετό χρόνο.

Βεβαίως πρόλαβε να παίξει και στα ματς με την Ριέκα για να μας δείξει ότι δεν είναι κλασικός στράικερ αλλά παίκτης της περιφέρειας, για αυτόν το λόγο ο Ολυμπιακός πήγε και έφερε τον Τζούρτζεβιτς, με τον οποίο είναι πιθανό να βρεθεί μαζί ο Μπεν στα Περιβόλια, αν και γνωρίζεται και μάλιστα πολύ καλά με τον άλλο ερυθρόλευκο επιθετικό, τον Καρίμ Ανσαριφάρντ από την κοινή θητεία τους στον Πανιώνιο.

Ο Μπεν θα προσπαθήσει να γίνει το «τρίτο πρόσωπο» της ερυθρόλευκης επίθεσης που μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση παραγωγικότητας στο πρωτάθλημα με 24 γκολ, όμως παραμένει στο κάδρο της κριτικής, καθώς η ομάδα βγάζει τελευταίως πολλαπλάσιες τελικές από τα τέρματα που σημειώνει και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε κάθε διακοπή του πρωταθλήματος προκύπτουν τα ονόματα των Μιραλάς και Βέλλιου για το Ρέντη.

Η αλήθεια είναι ότι τα χρονικά περιθώρια στενεύουν καθώς απομένουν λίγα ματς μέχρι τον Γενάρη και ο Λεμονής σιγά-σιγά αρχίζει να μας αποκαλύπτει τη λίστα των… αναχωρήσεων με τον αποκλεισμό των Ζντιέλαρ, Βούκοβιτς, Μίλιτς. Ο Εμενίκε μάλλον έχει μπει… εθελοντικά σε αυτήν την ατζέντα και δεν είναι καθόλου σίγουρο αν του έχει μείνει έστω και μία ζαριά για να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός έχει στο μυαλό του να πάρει παίκτη για τη γραμμή κρούσης και τις άκρες, αλλά αν ο Τζούρτζεβιτς συνεχίσει την επαφή του με τα δίχτυα τότε αυτό μπορεί και να αλλάξει τα δεδομένα.

Ο Ανσαριφάρντ θέλει να πάρει συμμετοχές για να διατηρήσει την παρουσία του στο πλάνο του Ιράν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου ,ενώ στα υπέρ των παικτών που βρίσκονται τώρα στο Ρέντη καταγράφεται το γεγονός ότι τον Γενάρη δύσκολα μπορείς να βρεις κάτι καλό, οι περισσότεροι προσπαθούν να δανείσουν όσους δεν χωράνε στο ρόστερ τους για να γλιτώσουν ή να μοιραστούν κανένα συμβόλαιο.

Πέρα από το ματς με την Γιουβέντους, ο Ολυμπιακός έχει πλέον μπροστά του κάποια ακόμη από τα «εύκολα» παιχνίδια, αφού θα παίξει με Απόλλωνα, Παναιτωλικό και ΠΑΣ Γιάννινα, συνεπώς όποιοι θέλουν να αλλάξουν τη μοίρα τους στο λιμάνι δεν θα έχουν δα και τόσο δύσκολη αποστολή. Απλά, στον Ολυμπιακό κανείς δεν έχει τη διάθεση να περιμένει κανέναν, άρα όταν δίνεται η ευκαιρία θα πρέπει να αξιοποιηθεί από τον κάθε ενδιαφερόμενο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ