Μια μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό

Μια μεγάλη πρόκληση για τον Ολυμπιακό

Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν την Πέμπτη μεγάλο ματς στην Ισπανία απέναντι στην Μπέτις. Έχουν δείξει ότι μπορούν να τα καταφέρουν και είναι σίγουρο πως θα τα δώσουν όλα για θετικό αποτέλεσμα. Το μυαλό όλων είναι πλέον στο παιχνίδι με τους Ανδαλουσιάνους.

Ο Ολυμπιακός κινείται πλέον σε ευρωπαϊκούς ρυθμούς καθώς οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την Πέμπτη εκτός έδρας την Μπέτις στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Γιουρόπα Λιγκ. Η ομάδα του Πειραιά είναι φυσικά στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το «μπαμ» στην Ανδαλουσία απέναντι στην Μπέτις.

Η αποστολή φυσικά των ερυθρόλευκων θα είναι πολύ δύσκολη καθώς απέναντι τους θα βρεθεί μια πολύ καλή ομάδα, όπως φάνηκε και στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη, το οποίο έληξε 0-0. Ο Ολυμπιακός έχει όμως αποδείξει ότι έχει δυνατότητες και θα τα δώσει όλα επί ισπανικού εδάφους για να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι με την Μπέτις είναι μια μεγάλη πρόκληση για την πειραϊκή ομάδα καθώς ο Ολυμπιακός διεκδικεί την πρόκριση σ’ έναν όμιλο που θυμίζει Τσάμπιονς Λιγκ. Ασφαλώς και ένας παράγοντας που δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητος έχει να κάνει με τις δύο πολύ σημαντικές απουσίες που θα έχει ο Ολυμπιακός, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Χασάν και Χριστοδουλόπουλο.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να δούμε ποια θα είναι η επιλογή που θα κάνει ο προπονητής του Ολυμπιακού για την κορυφή της επίθεσης, σ’ ένα παιχνίδι που ο Μαρτίνς καλείται να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς δεν υπολογίζει ούτε στον Μάνο που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των ερυθρόλευκων.

Θα επιλέξει τον Φορτούνη για σέντερ φορ ο Πορτογάλος τεχνικός; Είναι μια επιλογή που φαντάζει αυτή την στιγμή και η πιο πιθανή αλλά κανείς δεν μπορεί ν’ αποκλείσει το ενδεχόμενο κάποιας έκπληξης από την πλευρά του 48χρονου τεχνικού. Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα ένα είναι το σίγουρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού πρέπει να στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον πολύ μεγάλο αγώνα με την Μπέτις γιατί έχουν τις δυνατότητες να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός έδειξε στο πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη ότι μπορεί να κοντράρει την Μπέτις και αν μια ομάδα άξιζε τη νίκη στο πρώτο ματς των δύο ομάδων, αυτή ήταν η ομάδα του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι είχαν τις μεγαλύτερες φάσεις στο ματς αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα στις τρεις πολύ καλές ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος στο Περιστέρι και το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό είναι να δώσουν το 100% για να πετύχουν οι ερυθρόλευκοι τον στόχο τους. Ο τεχνικός της πειραϊκής ομάδας θα ανοίξει τα χαρτιά του στις δύο επόμενες προπονήσεις, αναφορικά με τις επιλογές που θα κάνει για την βασική εντεκάδα των ερυθρόλευκων στην Ισπανία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ