Μια παρένθεση και μόνο  η φάρσα της εξυγίανσης!

Μια παρένθεση και μόνο η φάρσα της εξυγίανσης!

Στο Περιστέρι ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε ότι, σε αντίθεση με τους συντελεστές της συμμαχίας, είναι η ομάδα που έρχεται…

Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι ερυθρόλευκοι «χτυπούσαν» στις καθυστερήσεις και έφταναν στο τρίποντο. Το είχαν πετύχει ξανά και στα ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, τον Πανιώνιο και τον Απόλλωνα, ενώ είχαν σώσει και τον πόντο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Απλά στο Περιστέρι έβγαλαν και την αντίδραση απέναντι στο «σύστημα» που τους είχε στήσει ενέδρα, αλλά τελικά κατάφεραν να αποδράσουν.

Όταν σου βγάζει το ματς καμία δεκαριά φάσεις για να δείξεις ότι το λάθος σου στο περσινό ματς του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, στο Καραϊσκάκη, όταν καταλόγισες πέναλτι για μαρκάρισμα εκτός περιοχής, ήταν ανθρώπινο, αλλά εσύ συνεχίζεις στο… λάθος, τότε αυτό είναι … απάνθρωπο, όμως ο Ευαγγέλου δεν είχε κανένα πρόβλημα.

Δεν ήταν ούτε ένα, ούτε δύο τα μαρκαρίσματα του Γιαννούλη στον Ποντένσε για κόκκινη κάρτα, όμως στο γήπεδο ήταν σαν να μην υπήρχε διαιτητής. Πέρα από το πέναλτι-γκρέμισμα του Μάντσον στον Ναουέλ και το τάκλινγκ από πίσω του Γιαννούλη στον Φορτούνη για το οποίο δεν δόθηκε καμία παράβαση, καθώς ο ρέφερι θα ήταν υποχρεωμένος να βγάλει από το τσεπάκι του και τη δεύτερη κίτρινη.

Να υποθέσουμε ότι ο Γιαννούλης δεν θα αντιμετώπιζε με τον ίδιο τρόπο τον Ζαμπά ή τον Μπίσεσβαρ αν δεν ίσχυε η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο για τα μεταξύ τους παιχνίδια και βρισκόταν απέναντι στην ομάδα στην οποία ανήκει, όμως είναι προφανές ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το πραγματικό ποδόσφαιρο, ούτε με το… συναρπαστικό πρωτάθλημα για το οποίο κοκορεύονται τα κυβερνητικά στελέχη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Ολυμπιακός έφτασε στα δίχτυα της εστίας του Μπάλας Μέγιερι, έστω και με παίκτες που ανήκουν στην πίσω ζώνη (Καμαρά, Βούκοβιτς), όμως πάνω από όλα έβγαλε στο χόρτο τον χαρακτήρα που τον διακρίνει ως ομάδα. Με πρωτοστάτες τους Φορτούνη και Τοροσίδη οι παίκτες του Μαρτίνς κατέθεσαν όλες τις δυνάμεις τους, αφού κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με άλλη μία «απόπειρα κλοπής» και δεν ακολούθησαν τη συμβουλή του πρώην υπουργού προστασίας του πολίτη Νίκου Τόσκα για να γυρίσουν… πλευρό.

Και με αυτήν την εμφάνιση ο Ολυμπιακός απέδειξε ότι διαθέτει ομάδα με προοπτική, από κάθε άποψη, και βάζει τα θεμέλια για να πρωταγωνιστήσει την επόμενα μέρα, καθώς μην ξεχνάμε ότι φτιάχτηκε μόλις το περασμένο καλοκαίρι. Σε αντίθεση με τις ομάδες της συμμαχίας που η μία μετά την άλλη κουνάνε μαντίλι, οι ερυθρόλευκοι δείχνουν ότι με μία-δύο προσθήκες στην επιθετική γραμμή τους θα είναι έτοιμοι για να το πάρουν πάλι από την αρχή και να φτάσουν ξανά σε διαδοχικές κατακτήσεις τίτλων…  

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ