«Κρέμασε» τα δελτία, «αποκαθήλωσε» τον προπονητή

«Κρέμασε» τα δελτία, «αποκαθήλωσε» τον προπονητή

Να το κάνει η διοίκηση από την στιγμή που θεωρεί ότι οι παίκτες αντί να πληρώνονται θα έπρεπε να πληρώνουν, πάει κι έρχεται. Να το αποδέχεται ο προπονητής είναι ακατανόητο. Πιστεύει στα αλήθεια ο Ουζουνίδης ότι θα είναι αυτός που θα φτιάξει τη νέα ΑΕΚ η οποία θα… αντεπιτεθεί του χρόνου;

«Θύμωσε ο αγάς κι έκοψε τα αχαμνά του». Ισως, με κάποια παραλλαγή, θα την έχετε ακουστά αυτή την παροιμία. Μου ήρθε στο μυαλό όταν μάθαμε ότι ο Μελισσανίδης αφού είπε όσα είπε στους παίκτες της ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό κρέμασε στον τοίχο τα δελτία των Μπακασέτα, Σιμόες και Λαμπρόπουλου.

Αν το… κρέμασμα αφορά το ότι οι τρεις δεν συμφώνησαν με τις προσφορές που τους έκανε για την ανανέωση των συμβολαίων τους, μπορώ να υποθέσω ότι ακόμα κι αν νικούσαν στο Αγρίνιο πάλι θα έπαιρνε την ίδια απόφαση. Οποιος θέλει ας το πιστέψει. Αυτή η απόφαση στην ουσία αποδυναμώνει την ΑΕΚ ενόψει δύσκολων αγώνων και στο πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κι είναι λυπηρό που ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναγκάστηκε να συρθεί πίσω από αυτή την απόφαση λέγοντας ότι πρέπει να προετοιμαστεί η ομάδα του μέλλοντος. Ας έκανε μεταγραφές η ΑΕΚ τον Γενάρη και μετά μπορούσε κάλλιστα να μην έχει την ανάγκη των τριών. Ασε που όταν ένας παίκτης μπαίνει στην κατάψυξη το πιο πιθανό είναι να πέφτει και η αξία του, η ΑΕΚ μόνο να χάσει έχει από την πρόωρη αποστράτευση των τριών.

Πολύ εύκολα προσπερνιέται η προσφορά τους στα όσα θαυμαστά πέτυχε η ομάδα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την είσοδο στους Ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η διοίκηση θυματοποιεί τρεις εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές επειδή ζήτησαν παραπάνω χρήματα από αυτά που αρχικά τους προσφέρθηκαν. Μια ομάδα που όλοι συμφωνούν ότι έχει περιορισμένο ρόστερ ακρωτηριάζεται με δική της πρωτοβουλία ένα μήνα και παραπάνω πριν από την έναρξη της μεταγραφικής περιόδου.

Εντάξει, να διαπιστώνεις ότι δεν προλαβαίνεις να διεκδικήσεις το πρωτάθλημα αλλά να παραιτείσαι από την επιδίωξη να τερματίσεις δεύτερος ή τρίτος πάει πολύ. Να το κάνει η διοίκηση από την στιγμή που θεωρεί ότι οι παίκτες αντί να πληρώνονται θα έπρεπε να πληρώνουν πάει κι έρχεται. Να το αποδέχεται ο προπονητής είναι ακατανόητο.

Πιστεύει στα αλήθεια ο Ουζουνίδης ότι θα είναι αυτός που θα φτιάξει τη νέα ΑΕΚ η οποία θα αντεπιτεθεί του χρόνου; Πολύ αισιόδοξο τον βρίσκω ίσως και πολύ αφελή. Την ώρα που ο ίδιος δηλώνει στους δημοσιογράφους ότι πρέπει να φτιαχτεί η νέα ομάδα είναι περίπου οι ίδιοι δημοσιογράφοι που αναφέρουν ότι θα κριθεί από τα επόμενα αποτελέσματα.

Με άλλα λόγια από τα αποτελέσματα σε αγώνες χωρίς τον Λαμπρόπουλο, τον Σιμόες και τον Μπακασέτα. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης την ώρα που κρέμαγε στο ταβάνι τα δελτία των τριών με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, την ίδια ώρα αποκαθήλωνε και τον Μαρίνο Ουζουνίδη…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ