Τεράστιο κέρδος ο Αγραβάνης!

Τεράστιο κέρδος ο Αγραβάνης!

Η επιστροφή του θα φέρει πολλά στο Ολυμπιακό. Ο «Αγρα» το πέρασε όλο αυτό, είναι δυνατός χαρακτήρας και μπορεί να επιστρέψει ακόμα καλύτερος από ότι πριν…

Έχω μάθει από εδώ μέσα να γράφω ότι πιστεύω και πάνω από όλα να γράφω αλήθειες. Αρχικά ελέω επαγγελματικών υποχρεώσεων καθυστέρησα να μπω στο ΣΕΦ. Είδα την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο από την δεύτερη περίοδο και έπειτα. Ειλικρινά στο Φάληρο πήγα περισσότερο για να δω κάτι άλλο.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης πέρασε μία τεράστια ταλαιπωρία. Ενας τόσο σοβαρός τραυματισμός, πέρα από το σωματικό κομμάτι, «σμπαραλιάζει» και την ψυχή σου. Ρωτήστε όποιον αθλητή θέλετε. Το νοητικό κομμάτι είναι το πιο επίπονο για έναν παίκτη. Το σώμα σιγά σιγά και βάσει της δουλειάς και της σωστής διαχείρισης, βρίσκει τον… δρόμο του. Το μυαλό; Πως «γιατρεύεται» αυτό;

Μόνο ο ίδιος ο άνθρωπος ξέρει τον Γολγοθά που καλείται να περπατήσει.

Επιστρέφοντας όμως στον «Άγρα», είμαι υπερβολικά χαρούμενος που είδα ότι δεν τα παράτησε. Από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστός ο τραυματισμός του, και δυστυχώς το είχαμε γράψει αποκλειστικά στο 10.gr , ο Αγραβάνης προσπάθησε με σύνεση και χωρίς καμία βιασύνη, με μικρά βήματα, να επιστρέψει σε αυτό που λατρεύει.

Το μπάσκετ του έλειψε πολύ. Δούλεψε απίστευτα όλο αυτό το διάστημα. Η ζωή του είχε γίνει γυμναστήριο, πισίνα, φυσιοθεραπείες, παρκέ. Χωρίς σταματημό, ξεπέρασε όποια δυσκολία και πόνο. Μαχητής κανονικός, με την πλήρης υποστήριξη του Ολυμπιακού, γύρισε στους 11 μήνες και κάτι από την μέρα που ουσιαστικά οριστικοποιήθηκε το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Τι μου έλειψε από τον Μήτσο; Η σκληράδα του και ότι δεν χαμπαριάζει ποιον έχει απέναντί του. Είναι από τα στοιχεία που αναζητώ συχνά στον φετινό Ολυμπιακό.

Δεν ξέρω τι θα μπορέσει να κάνε στην πορεία ο Αγραβάνη και αν θα μπορέσει να περάσει το ψυχολογικό κομμάτι από αυτό τον σοβαρό τραυματισμό. Ολοι είναι δίπλα του. Και η ομάδα, και ο κόσμος, και τα Μέσα. Όχι γιατί έχουν να κερδίσουν κάτι τα τελευταία, αλλά γιατί η περιπέτειά του πάντα ευαισθητοποιεί και την πιο «περίεργη» πένα.

Ο Μπλατ είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του και τον περίμενε πολύ για να ολοκληρωθεί μια και καλή το ρόστερ των Ερυθρόλευκων. Κακά τα ψέματα, ας σταυροκοπηθούμε αρχικά γιατί από την εβδομάδα που έρχεται, γιατί είναι πιθανόν οι Πειραιώτες να έχουν ΟΛΟΥΣ τους παίκτες τους στο ρόστερ τους! Δεν μπορώ να το πιστέψω πλάκα πλάκα…

ΥΓ1 Χαμόγελο, αισιοδοξία και δουλειά. Τις φορές που μίλησα μαζί του από καθαρά προσωπικό ενδιαφέρον και όχι επαγγελματικό, αυτά μου έλεγε. Το πιστεύει πολύ ότι θα επιστρέψει ακόμα καλύτερος και πιο δυνατός. Μακάρι να συμβεί αυτό.. Για όλους θα είναι καλό κάτι τέτοιο..

ΥΓ2 Η σεζόν είναι τεράστια. Θα χρειαστεί πολλοί να μείνουν στα πιτς και άλλοι να… χάσουν τη θέση τους για να μπουν κάποιοι άλλοι. Το όμορφο σε αυτήν την παρέα είναι ότι όποιος μένει πίσω, το ζει περισσότερο από αυτούς που παίζουν.

ΥΓ3 Για μπάσκετ, Πολ, Γκούντγουιν και λοιπούς θα τα πούμε τις επόμενες μέρες. Αυτά προέχουν…

ΥΓ4 Μου άρεσε πολύ που είδα μέσα από τα social media και φίλους άλλων ομάδων να δίνουν συγχαρητήρια για την επιστροφή του Αγραβάνη στα παρκέ. Ανθρώπινα είναι αυτά παιδιά… Είπαμε… Όπως είχα γράψει και στο παρακάτω τουίτ…

https://twitter.com/TolisLeoussis/status/1007026718727704576

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ