Οδηγός το Περιστέρι

Οδηγός το Περιστέρι

Διαφορετικό ματς, ίδιος στόχος για τον Ολυμπιακό στη Σεβίλλη απέναντι στην δυνατή Μπέτις. Ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία.

Ξέρει πως ότι και να συμβεί στη Σεβίλλη απέναντι στην Μπέτις δεν θα διαμορφώσει τελικές καταστάσεις για την ευρωπαϊκή του πορεία. Είτε νικήσει, είτε πάρει ισοπαλία είτε χάσει την τελευταία αγωνιστική με την Μίλαν στο Καραΐσκάκη θα κριθούν τα πάντα, εκτός πια αν η Ντουντελανζ κάνει «κηδεία» στους Ιταλούς στο Σαν Σίρο.

Για τον Ολυμπιακό το αυριανό ματς με την Μπέτις αποτελεί μια ακόμη πρόκληση. Τον Ολυμπιακό που σταθερά κρατά ψηλά στην Ευρώπη την ελληνική σημαία, μαζεύει βαθμούς, παλεύει όλα τα ματς. Αυτό θα κάνει και απέναντι στην δυνατή Μπέτις που ξέρει πως αν νικήσει θα είναι δεδομένα στην επόμενη φάση.

Το Περιστέρι αποτελεί οδηγό για τον Ολυμπιακό. Διαφορετικό ματς βεβαίως αλλά ο στόχος είναι ίδιος για το συγκρότημα του Μαρτίνς. Να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και με βάση την εικόνα που είχε, το πάθος, την δύναμη, την αποφασιστικότητα στο Περιστέρι να βγάλει και στην Σεβίλλη αυτά που ξέρει και μπορεί.

Ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς πλέον δείχνει ξεκάθαρα πως βρίσκει τον ρυθμό του. Κόντρα στην Μπέτις έχει μια μεγάλη ευκαιρία να επικυρώσει την δυναμική του επιστροφή. Αν ο Ολυμπιακός μπορέσει να φύγει αλώβητος από την Σεβίλλη τότε με απλή νίκη θα μπορέσει να πάρει την μεγάλη πρόκριση για τους 32 της διοργάνωσης που είναι και ο στόχος του. Δεν θα είναι εύκολο ούτε αύριο ούτε με την Μίλαν. Το ευχάριστο όμως για τον Ολυμπιακό είναι πως δείχνει ξεκάθαρα την πορεία ανόδου που έχει και πως μπορεί σε όμιλο… Τσάμπιονς Λιγκ να κοιτάει στα μάτια τους μεγάλους του αντιπάλους.

ΥΓ. Ο Μαρτίνς είναι το απόλυτο αφεντικό στο Ρέντη και όσοι δεν το είχαν καταλάβει, το κατάλαβαν. Ε, Ντιμίτρι;

ΥΓ1. Εικόνες ντροπής είχαμε στο ΟΑΚΑ. Τελικά ήταν άδικο το -3 της ΑΕΚ στο ματς με τον Ολυμπιακό; Γιατί τώρα τις μολότοφ τις είδαμε να σκάνε μέσα στο γήπεδο, σε ματς Τσάμπιονς Λιγκ παρακαλώ! Αυτή είναι η εξυγίανση που μας μάραναν τρία χρόνια;

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ