Το ξεκίνημα στο Περιστέρι, αλλά με γκολ

Το ξεκίνημα στο Περιστέρι, αλλά με γκολ

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μπει στο ματς με τον Παναιτωλικό με τον τρόπο που το έκανε στην αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Με διαφορά βέβαια ότι πρέπει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να μην επιτρέψει στους φιλοξενούμενους να κλειστούν.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον σημαντικό αγώνα με τον Παναιτωλικό το απόγευμα της Δευτέρας στο Καραϊσκάκη και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έχουν ένα μόνο αποτέλεσμα στο μυαλό τους. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Πειραιά και είναι προφανές πως οι ερυθρόλευκοι πρέπει ν’ αφήσουν πίσω τους, τον αγώνα με την Μπέτις.

Ούτε φυσικά υπάρχει λόγος να σκέφτονται από τώρα το παιχνίδι με την Μίλαν, που θα κρίνει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Τώρα η σκέψη όλων στο μεγάλο λιμάνι πρέπει να είναι στο δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον Παναιτωλικό και ένα στοιχείο που θέλει να δει ο Μαρτίνς από την ομάδα του, είναι καλό ξεκίνημα στο ματς.

Θα είναι ιδανικό για την ομάδα του Πειραιά να κάνει ένα ξεκίνημα ανάλογο με αυτό που έκανε στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο, γιατί η αλήθεια είναι πως ο Ολυμπιακός έκανε το καλύτερο του πρώτο εικοσάλεπτο στο πρωτάθλημα, στην αναμέτρηση της περασμένης αγωνιστικής.

Θα είναι λοιπόν πολύ μεγάλη υπόθεση για τους ερυθρόλευκους να κάνουν ένα τόσο δυνατό ξεκίνημα στο ματς της Δευτέρας, πιέζοντας την αμυντική γραμμή του Παναιτωλικού όπως πίεσε την άμυνα του Ατρόμητου. Όλοι μάλιστα θυμούνται πως η αμυντική γραμμή της ομάδας του Περιστερίου δεν είχε καταφέρει ν’ ανταποκριθεί στην πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός καθώς οι πειραιώτες έκαναν την μια ευκαιρία πίσω από την άλλη.

Στο παιχνίδι όμως με τον Παναιτωλικό, ο Ολυμπιακός θέλει να έχει και γκολ εκτός από τις ευκαιρίες. Ναι μεν είναι σημαντικό να κάνει τις φάσεις, να βγάλει τις ευκαιρίες αλλά θέλει και το γκολ, ώστε να κάνουν την ζωή τους πιο εύκολη οι παίκτες του Μαρτίνς.

Ο Ολυμπιακός είχε μπει καλά και στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Άρη και είχε δύο καλές ευκαιρίες για να σκοράρει στο πρώτο δεκάλεπτο. Τελικά είχε πάρει την πολύ σημαντική νίκη στο Βικελίδης με το γκολ του Χασάν στο δεύτερο ημίχρονο, όπως στο δεύτερο μέρος πήρε και τη νίκη στο Περιστέρι με τα γκολ των Καμαρά και Βούκοβιτς.

Και ασφαλώς είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τον Ολυμπιακό ότι βγάζει επιμονή στο παιχνίδι του, επιμονή μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο (το έδειξε και στην Ισπανία με την κεφαλιά του Σισέ στο 93’) αλλά σε παιχνίδια όπως είναι αυτό της Δευτέρας καλό θα είναι για τους ερυθρόλευκους να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, γιατί έτσι δεν επιτρέπουν στον αντίπαλο να στήσει «πούλμαν», ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Γι’ αυτό λοιπόν θα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα όπως έκανε με τον Ατρόμητο αλλά να πετύχει και γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ