Πείτε μας, πότε παραδεχθήκατε εσείς δημόσια τις αδικίες αντιπάλων σας; ΠΟΤΕ!

Πείτε μας, πότε παραδεχθήκατε εσείς δημόσια τις αδικίες αντιπάλων σας; ΠΟΤΕ!

Από τη Δευτέρα το βράδυ έπεσαν όλοι να κατασπαράξουν τον ΠΑΟΚ για το πέναλτι που δεν έδωσε ο Τσαμούρης στη Λαμία. Το κακό γι' αυτούς είναι πως στο Δικέφαλο βγήκαν δημόσια και μίλησαν για το λάθος του Πειραιώτη ρέφερι, κάτι που δεν έχουν κάνει ΠΟΤΕ αυτοί.

Άλλη μια νίκη για τον ΠΑΟΚ, που ήρθε με την ψυχή στο στόμα. Άλλο ένα τρίποντο μετά από μια κακή εμφάνιση. Αυτό όμως που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι η επιτυχία, έστω και με μισό γκολ και στο Δικέφαλο το πετυχαίνουν χωρίς να ιδρώσουν και πολύ τη φανέλα. Για τους Θεσσαλονικείς δεν υπάρχει βατό ή δύσκολο πρόγραμμα. Όλα τα ματς είναι το ίδιο είτε παίζει με τον Ολυμπιακό, είτε με τη Λαμία, εξαιτίας της αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας στον αγωνιστικό χώρο. Κάποτε λέγαμε πως όταν μια ομάδα ότι δεν τραβάει «έκανε αγωνιστική κοιλιά». Στον ΠΑΟΚ, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, η… κοιλία είναι παρατεταμένη.

Δεν μπορώ να ακούω επίσης, όπως και με την Τσέλσι, έτσι και με τη Λαμία, πως η ομάδα αγωνίστηκε με 10 παίκτες. Ε και; Όταν θες να λέγεσαι επίδοξος πρωταθλητής Ελλάδας, όταν είσαι έξι βαθμούς μπροστά από τον δεύτερο της βαθμολογία οφείλεις πρώτα από όλα να παίζεις ποδόσφαιρο και δεύτερο να κερδίζεις όλες τις ομάδες του ελληνικού Πρωταθλήματος. Το έχω γράψει και θα το γράψω για πολλοστή φορά. Φέτος ο ΠΑΟΚ δεν πατάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Δεν ξέρω αν είναι η κούραση ή τα αποδυτήρια δεν είναι καλά.

Πλέον δεν έχω την απαίτηση από την ομάδα που είναι δουλεμένη από πέρσι να ξανά βρει την φόρμα της. Έτσι θα πορευτεί μέχρι και το τέλος και μακάρι να συνεχίζει να έχει και την τύχη μαζί της για να μπορεί να κερδίζει και τα παιχνίδια. Το είπε πολύ καλά χθες ο Πέλκας: «Πρέπει να βελτιώσουμε πολλά πράγματα, γιατί δεν πρέπει σε κάθε αγώνα να φτάνουμε σ’ αυτό το σημείο». Πλέον το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές πως αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Πάμε τώρα στο κεφάλαιο διαιτησία και στα εγκληματικά λάθη που έκανε ο Αλέξανδρος Τσαμούρης. Ο συγκεκριμένος διαιτητής θα πρέπει να παραδώσει την σφυρίχτρα του, όχι σήμερα, αλλά χθες, στον κ. Περέιρα, που δεν λέει να κατανοήσει πως η κατάσταση έχει βαλτώσει με τους Έλληνες διαιτητές. Από την στιγμή που δεν υπάρχει το VAR, η μοναδική σωτηρία είναι να σφυρίζουν σε κάθε αναμέτρηση ξένοι διαιτητές.

Ο Πειραιώτης ρέφερι, τα έκανε σαλάτα. Από την ανικανότητα του, όπως και των βοηθών του δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο χέρι του Βιερίνια. Όλα τα social media, από επώνυμους και ανώνυμους, επαναστάτησαν. Το τι γράφτηκε και τι ακούστηκε ήταν απίστευτο. Η αγαπημένη λέξη «χαλίφης» επέστρεψε. Ακολούθησε αυτή της «εξυγίανσης». Στον ΠΑΟΚ, δημόσια παραδέχθηκαν πως ο διαιτητής έκανε λάθος που δεν καταλόγισε το πέναλτι στο χέρι του Βιερίνια, κάτι που δεν έχετε κάνεις ποτέ εσείς ούτε πέρσι, ούτε τα προηγούμενα χρόνια. Αυτή είναι η διαφορά του ΠΑΟΚ με τις υπόλοιπες ομάδες.

Όταν ενημερώθηκε, πιθανότατα στο ημίχρονο, για τη βλακεία που έκανε προσπάθησε να διορθώσει την κατάσταση, αδικώντας κατάφορα τον ΠΑΟΚ. Έδωσε με ευκολία τη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάνιας αφήνοντας το Δικέφαλο με 10 παίκτες. Δεν έδωσε κόκκινη κάρτα στο Μπαράλες για την εγκληματική καρατιά που έδωσε στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Με τέτοιες διαιτησίες γελοιοποιείται το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό ελάχιστα ενδιαφέρει φαίνεται τον «σοφό» και τους άλλους «επιτρόπους» της ΚΕΔ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ