Το «θέλω» του Καμαρά και ο κομβικός ρόλος του Γκιγιέρμε

Το «θέλω» του Καμαρά και ο κομβικός ρόλος του Γκιγιέρμε

Ο νεαρός μέσος θέλει να παίξει στην Ξάνθη, αλλά ο Μαρτίνς δεν θέλει να ρισκάρει καθώς υπάρχει και η μάχη με την Μίλαν. Ο ρόλος του Γκιγιέρμε για το ματς στην Θράκη και γιατί ποντάρει πολλά στον Βραζιλιάνο ο τεχνικός του Ολυμπιακού

Ο Μαντί Καμαρά γλίτωσε την θλάση στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αλλά οι ενοχλήσεις που αισθάνεται ο διεθνής μέσος στον οπίσθιο μηριαίο είναι ένας «πονοκέφαλος» για τον Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα με την Ξάνθη. Αυτή την στιγμή όλα δείχνουν ότι ο Καμαρά δεν θα είναι στην αποστολή των πειραιωτών, παρά τα όσα έλεγε ο ίδιος χθες, εκφράζοντας την επιθυμία να παίξει και στην Ξάνθη.

Ο νεαρός άσος των ερυθρόλευκων είναι αναντικατάστατος στον φετινό Ολυμπιακό, πραγματοποιώντας εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κέρδισε από το πρώτο φιλικό της προετοιμασίας την εμπιστοσύνη του Μαρτίνς και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος ότι ο Μαρτίνς «πονοκεφαλιάζει» με το ενδεχόμενο απουσίας του Καμαρά από την αναμέτρηση με την ομάδα της Θράκης.

Ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τους πειραιώτες που η παρουσία του Αφρικανού στην μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη, αλλά ο Μαρτίνς δεν θέλει από την μια πλευρά να ρισκάρει γιατί ακολουθεί και το μεγάλο ματς με την Μίλαν και από την άλλη υπάρχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ.

Όπως προαναφέραμε ο Καμαρά θέλει να παίξει στην Ξάνθη και θα κάνει μεγάλη προσπάθεια για να τα καταφέρει, αλλά πολύ σωστά ο Μαρτίνς σκέφτεται την αναμέτρηση με την Μίλαν, με το αποτέλεσμα στο συγκεκριμένο παιχνίδι να κρίνει μια ευρωπαϊκή πρόκριση.

Αυτό που πρέπει να σημειωθεί πάντως κι έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο Μαρτίνς ποντάρει πολλά στον Γκιγιέρμε για την κυριακάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση στην Θράκη. Ο Βραζιλιάνος μέσος θα έχει ρόλο 8αριού στο συγκεκριμένο παιχνίδι, με τον Μπουχαλάκη να είναι κόφτης αν δεν καταφέρει να παίξει ο Καμαρά και η αλήθεια είναι πως ο 27χρονος λατινοαμερικάνος μπορεί να βοηθήσει σε αυτή τη θέση.

Προέρχεται και από το καλό παιχνίδι που έκανε απέναντι στον Παναιτωλικό και ο Πορτογάλος τεχνικός των ερυθρόλευκων, ποντάρει πολλά στον Βραζιλιάνο μέσο. Ο Γκιγιέρμε είναι παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στους ερυθρόλευκους, είναι πολυσύνθετος μέσος και έχει δυνατότητες να προσφέρει και ανασταλτικά και δημιουργικά. Γι’ αυτό τον λόγο και ο προπονητής του Ολυμπιακού θεωρεί πως ο Γκιγιέρμε μπορεί να έχει κομβικό ρόλο στο παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη.

Και για να επιστρέψουμε στον Καμαρά, ο στόχος αυτή την στιγμή είναι να προλάβει το ματς με την Μίλαν, να παίξει κόντρα στους Ιταλούς χωρίς να αισθάνεται ενοχλήσεις. Μπορεί ο ίδιος να δείχνει την επιθυμία του ν’ αγωνιστεί και εναντίον της Ξάνθης, αλλά ο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν θα κερδίσει κάτι βάζοντας τον Καμαρά να παίξει χωρίς να είναι έτοιμος και με τον φόβο υποτροπής.

Ωστόσο θα πρέπει να επισημανθεί πως ένας ακόμα παίκτης του Ολυμπιακού δείχνει με την συμπεριφορά του πόσο πολύ θέλει να βοηθήσει την ομάδα του κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του λιμανιού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ