Εν αρχή ην η συνοχή

Εν αρχή ην η συνοχή

Ριζούπολη και Γεντί Κουλέ δείχνουν το δρόμο στον Άρη και για το Περιστέρι.

Αν για όλα υπάρχει η πρώτη φορά, τότε την Κυριακή ο Σάββας Παντελίδης έχει την ευκαιρία για την πρώτη του νίκη ως φιλοξενούμενος προπονητής του Ατρομήτου.

Ο Άρης έχει προβλήματα αλλά ακόμη και με αμφίβολο τον Ντιγκινί και πιθανότατα νοκ άουτ τον Μαρτίνες, είναι σε θέση να κρατά ένα – δυο στοιχεία στο παιχνίδι του που δεν τον καθιστούν τόσο προβλέψιμο όσο στο πρώτο κομμάτι της σεζόν.

Οι κιτρινόμαυροι είχαν “θέματα” από τη στιγμή που έγινε “κοινό κτήμα” η επίδραση των Γκάμα και Γκαρσία στο παιχνίδι του σε συνδυασμό με την αντίστοιχη μικρή “παραγωγή” παιχνιδιού για τον Γιουνές και την απουσία των χαφ από το όριο της αντίπαλης περιοχής στις επιθέσεις.

Στο Περιστέρι την Κυριακή, ο Άρης θα βγει στο γήπεδο λιγότερο “ανοιχτά” από όσο είχε… καλομάθει τους αντιπάλους του. Αυτό ήταν το βασικό συστατικό των νικών στη Ριζούπολη με τον Τόλη Τερζή να ζητά μικρότερες αποστάσεις και στο Ηράκλειο με την επική ανατροπή σε μια αναμέτρηση στην οποία οι κιτρινόμαυροι ανέτρεψαν σε 78 δευτερόλεπτα την αρνητική τροπή που πήρε το ματς στο 1-0 του Σάσι. Αυτό είναι το στοιχείο που δείχνει το δρόμο: Η συνοχή των γραμμών.

Θα φροντίσει να είναι συμπαγής και αμυντικά συνεπής ώστε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να βγει στην κόντρα και να επιχειρήσει να αξιοποιήσει τη γραμμή που σήκωσε όλο το βάρος στο σκοράρισμα.

Η ισοφάριση του Παναθηναϊκού στις καθυστερήσεις στέρησε από την ομάδα της Θεσσαλονίκης την πρώτη φετινή νίκη σε ντέρμπι. Όσο και αν ένα ματς με τον Ατρόμητο δεν έχει τη βαρύτητα των αναμετρήσεων με τις παραδοσιακές δυνάμεις της λίγκας, δεν παύει να αποτελεί ένα πολύ ανταγωνιστικό ματς, που μπορεί να δώσει στην ομάδα το αποτέλεσμα – ένεση αυτοπεποίθησης που ψάχνει από το ξεκίνημα της σεζόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ