Ο Θρύλος τρέλανε όλο τον κόσμο!

Ο Θρύλος τρέλανε όλο τον κόσμο!

Ομαδάρα – Ολυμπιακάρα διέλυσε την Μίλαν στο Καραϊσκάκη και πήρε την πιο παλικαρίσια πρόκριση στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ. Τεράστιος Ολυμπιακός έκανε την ιταλική ομάδα «σκόνη και θρύψαλα» διαφημίζοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο. Θρύλε των γηπέδων Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να γράφει χρυσές σελίδες δόξας σε ευρωπαϊκό επίπεδο και γεμίζει με περηφάνεια τους φιλάθλους του με μια πρόκριση που μπορεί να χαρακτηριστεί επική.

Η ομαδάρα του Πειραιά απέκλεισε την Μίλαν με μια εντυπωσιακή εμφάνιση, με μια νίκη που θα μείνει στην ιστορία με το εκπληκτικό 3-1. Η τεράστια επιτυχία των ερυθρόλευκων είναι θέμα συζήτησης σε όλο τον κόσμο καθώς οι πειραιώτες διέλυσαν τους ροσονέρι στο Καραϊσκάκη, πανηγυρίζοντας μια τεράστια πρόκριση.

Τα έκανε όλα η ομαδάρα του Μαρτίνς απέναντι στους Ιταλούς. Έπαιξε εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, πέτυχε τρία γκολ και είχε πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα τρία. Χωρίς ίχνος υπερβολής. Ο Ολυμπιακός της Ευρώπης, αυτή η ομαδάρα που διαφημίζει την Ελλάδα σ’ όλο τον κόσμο, έκανε την Μίλαν να μην ξέρει που να σταθεί! Με λίγα λόγια, ο Ολυμπιακός έκανε την ομάδα του Μιλάνου «σκόνη και θρύψαλα».

Κι αυτή η εμφάνιση, αυτή η τεράστια νίκη – πρόκριση που δίνει βαθμούς στην Ελλάδα, είναι και η καλύτερη απάντηση προς όλους τους… εξυγιαντές που στήνουν «μπλόκα» κάθε Κυριακή στο πρωτάθλημα για να φρενάρουν τον Ολυμπιακό. Ναι, τον Ολυμπιακό που δεν μπορεί να τον σταματήσει η Μίλαν, προσπαθεί να τον σταματήσει η… εξυγίανση. Ο Τζήλος δεν έβλεπε στην Ξάνθη αυτό που είδε κι έδωσε ο Γάλλος διαιτητής.

Το πέναλτι πάνω στον Τοροσίδη, σε φάση παρόμοια με αυτή στην Ξάνθη. Κι εδώ ο διαιτητής έκανε το αυτονόητο, πήρε την σωστή απόφαση γιατί είδε το πέναλτι. Και προσέξτε, απέναντι στην Μίλαν. Ο Τζήλος δεν τα «έβλεπε» στην Ξάνθη.

Η βραδιά όμως είναι ευρωπαϊκή, η βραδιά είναι παγκόσμια για τον Ολυμπιακό και ο ηγέτης της ομάδας του Πειραιά, Βαγγέλης Μαρινάκης καμάρωσε τους ερυθρόλευκους όπως όλοι οι φίλαθλοι του συλλόγου σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Ο τρόπος κυριαρχίας του Ολυμπιακού απέναντι στην Μίλαν ήταν χωρίς αμφιβολία εντυπωσιακός. Οι πειραιώτες έπαιξαν το ματς στα ίσια από το πρώτο λεπτό. Έκαναν την πρώτη ευκαιρία στα 15 δευτερόλεπτα του αγώνα και έδωσαν και την ψυχή τους. Μπράβο σε όλους τους παίκτες που έκαναν υπέρβαση, μπράβο και στον προπονητή των πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς για την δουλειά του.

Ο Πορτογάλος είπε και στην συνέντευξη Τύπου πόσο πολύ πιστεύει στην ομάδα του. Το έλεγε και το εννοούσε. Δικαιώθηκε. Μπράβο όμως και στον κόσμο του Ολυμπιακού για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα του. Μια ομάδα που τώρα «χτίζεται» αλλά αυτό δεν την εμποδίζει να γράφει θριάμβους σαν παραμύθια.

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ αφήνοντας εκτός την Μίλαν. Νικώντας την Μίλαν στο Καραϊσκάκη με 3-1! Αυτός ο Ολυμπιακός σηκώνει στις πλάτες του όλη την Ελλάδα, δίνει βαθμούς στην χώρα μας και κάνει ακόμα μεγαλύτερα όνειρα. Όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να βάλουν «φρένο» στον Ολυμπιακό, ξέρουν ότι δεν μπορούν να καταφέρουν τίποτα. Το μέλλον ξεκίνησε κι ανήκει στον Ολυμπιακό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ