Ολυμπιακός: Απλά η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας

Ολυμπιακός: Απλά η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας

Ο Ολυμπιακός παρέδωσε και πάλι μαθήματα απλού και χορταστικού ποδοσφαίρου με «μαέστρο» τον Φορτούνη. Η μεγαλύτερη επιτυχία του Μαρτίνς δεν είναι μόνο ότι δημιούργησε έναν εξαιρετικό Ολυμπιακό, αλλά που κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο ανεξαρτήτου 11αδας.

Δεν περιμέναμε το ματς απέναντι στην αδύναμη Λαμία για να φτάσουμε στο ξεκάθαρο συμπέρασμα πως ο Ολυμπιακός είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Απλά κόντρα στην Λαμία ήρθε μια ακόμη επιβεβαίωση της εξαιρετικής ομάδας που έχει δημιουργήσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Χωρίς ουσιαστικά προπόνηση πήγε ο Ολυμπιακός στο ματς με την Λαμία μετά την μεγάλη πρόκριση επί της Μίλαν. Με αλλαγές παράταξε τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς για να φρεσκάρει την ομάδα όμως δεν άλλαξε τίποτα από την ποιότητα και την αγωνιστική ταυτότητα που έχει πλέον αποκτήσει η ομάδα.

Το «γεμάτο» ρόστερ αλλά και η εντυπωσιακή δουλειά του Μαρτίνς να πετύχει ένα μικρό θαύμα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα οδηγούν στο να βλέπουμε έναν Ολυμπιακό που παραδίδει μαθήματα απλού και χορταστικού ποδοσφαίρου. Όπως έκανε και απέναντι στην Λαμία.

Το 3-0 είναι μικρό σε σχέση με τις ευκαιρίες που έφτιαξε ο Ολυμπιακός έχοντας για «μαέστρο» τον Φορτούνη που έκανε τα πάντα αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Ολυμπιακός που έκρυψε την μπάλα ουκ ολίγες φορές και είδε και τον «Φέτφα» να σκοράρει, ένα γκολ που προφανώς και το ήθελε μετά τα όσα είχε περάσει από εκείνο το καταραμένο βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Ένας Ολυμπιακός που παρά το γεγονός ότι το βράδυ της Πέμπτης έγραψε ιστορία απέναντι σε έναν κολοσσό του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου, παρουσιάστηκε απόλυτα συγκεντρωμένος και έτοιμος, όχι απλά για μια επαγγελματική νίκη απέναντι στην Λαμία αλλά για να συνεχίσει αυτό που θέλει ο Μαρτίνς και ο κόσμος του. Να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο και να αποδεικνύει σε κάθε ματς πως είναι η καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Ναι, ο βαθμολογικός πίνακας λέει -5 από τον ΠΑΟΚ που το πιθανότερο είναι να γίνει -8 αύριο στη Λιβαδειά.

Γιατί όμως δεν συνάδει η πραγματικότητα με την εικόνα του βαθμολογικού πίνακα το ξέρουν καλά αυτοί που φρόντισαν να του κόψουν τον δρόμο, οι πιστοί της… εξυγίανσης. Τα έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές όπως και ήταν αναμενόμενη φάση όπως αυτή του 17΄ στον Ομάρ όταν σε καθαρό πέναλτι στο 0-0 ο Διαμαντόπουλος είπε «παίζεται».

Η μοναδική απάντηση του Ολυμπιακού κόντρα στο «σύστημα» είναι το ποδόσφαιρο. Και στο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός του Μαρτίνς υπερέχει από όλους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ