Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό

Κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει τον Ολυμπιακό

Οι αυτοματισμοί στο επιθετικό σκέλος του παιχνιδιού, οι πολλές ευκαιρίες, η καλή κυκλοφορία της μπάλας από τον άξονα και από τα άκρα. Ο εντυπωσιακός Ολυμπιακός τον οποίο δεν μπορούν να πλησιάσουν οι αντίπαλοι του

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μιαν ακόμα γεμάτη εμφάνιση, επικρατώντας της Λαμίας με 3-0 και συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την αγωνιστική του εικόνα. Μια ομάδα που αποδίδει ελκυστικό ποδόσφαιρο όποιος και αν είναι ο αντίπαλος. Είτε την περασμένη Πέμπτη η Μίλαν είτε η Λαμία. Και είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα του Πειραιά ότι είχε σωστή νοοτροπία στο παιχνίδι με την Λαμία, λίγες μόλις μέρες μετά τον θρίαμβο απέναντι στην Μίλαν.

Αυτό ήθελε να δει ο Πέδρο Μαρτίνς και είχε φυσικά πολλούς λόγους να αισθάνεται ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες του. Ο Ολυμπιακός έδειξε και σ’ αυτό το παιχνίδι πως καμιά άλλη ελληνική ομάδα δεν μπορεί να τον πλησιάσει, σε ότι αφορά την εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι ερυθρόλευκοι είναι μακράν του δεύτερου η ομάδα που προσφέρει θέαμα και αυτό είναι αποτέλεσμα μιας πολύ καλής συνεργασίας του Μαρτίνς και των παικτών του Ολυμπιακού.

Πιστεύει κάποιος ότι υπάρχει ομάδα στο ελληνικό πρωτάθλημα που μπορεί να κάνει αυτά που παρουσιάζει στα παιχνίδια του ο Ολυμπιακός; Όχι βέβαια. Οι ερυθρόλευκοι μπορούν να παίξουν θεαματικό ποδόσφαιρο που οι αντίπαλοι του δεν είναι σε θέση να… διανοηθούν.

Η ομάδα του Πειραιά έχει δουλέψει πολύ για να μπορέσει να κάνει την διαφορά, για να προσφέρει εντυπωσιακό θέαμα στους φιλάθλους της. Και είναι φυσικά μια ομάδα που έχει ξεκάθαρη επιθετική φιλοσοφία στον τρόπο που «βλέπει» το παιχνίδι. Με ανάπτυξη από τα ακραία μπακ, με εξτρέμ που δημιουργούν και πατούν περιοχή και φυσικά με ανάπτυξη από τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού χαίρονται μια ομάδα που έχει εξαιρετική κυκλοφορία μπάλας. Μια ομάδα με αστείρευτες δυνάμεις που παίζει μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Αυτός ο Ολυμπιακός έδειξε και στο παιχνίδι με την Λαμία ότι θα μπορούσε να έχει πετύχει εύκολα άλλα τρία γκολ.

Είχε τις φάσεις, τις καλές ευκαιρίες για να πετύχει ένα μεγάλο σκορ. Και είναι δεδομένο ότι οι ερυθρόλευκοι θα συνεχίσουν την προσπάθεια τους μέχρι το τέλος. Με ωραίο, ελκυστικό ποδόσφαιρο. Αυτό θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού από την ομάδα του και είναι σίγουρο πως οι ερυθρόλευκοι μπορούν να πάνε ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν οι δυνατότητες, υπάρχει εμπιστοσύνη στην ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα. Κι αυτό το βλέπουν οι αντίπαλοι των ερυθρόλευκων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ