Παναθηναϊκός: Τουλάχιστον… αναπνέει

Παναθηναϊκός: Τουλάχιστον… αναπνέει

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πως έχει ακόμα σφυγμό, αλλά θα δοκιμαστεί μέσα στην εβδομάδα με Ρεάλ και Αρμάνι.

Ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Πυλαία κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι το οποίο πολλοί περίμεναν πως θα είναι πολύ πιο δύσκολο. Η αγωνιστική εικόνα των πρασίνων έως τώρα δεν προδιέθετε για έναν περίπατο στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο το καλό ξεκίνημα, η μεστή απόδοση του Νικ Καλάθη, που απέφυγε τα περιττά τρίποντα, κράτησε το μυαλό του στο ματς και δεν μπήκε στον πειρασμό να πάρει τα σουτ που του άφησε η αντίπαλη άμυνα, αλλά και η τρομερή απόδοση του Λάνγκφορντ δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους Θεσσαλονικείς.

Θα έλεγε κανείς πως είναι μια επαγγελματική νίκη που απλώς αφήνει τον Παναθηναϊκό αήττητο στην Α1 και του δίνει κάποια ψήγματα αυτοπεποίθησης ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Το αν θα είναι η απαρχή αντεπίθεσης αυτό θα το δείξει η πράξη. Διότι ο βαθμός δυσκολίας στα παιχνίδια της Α1 (εκτός αυτών κόντρα στον Ολυμπιακό βέβαια) δεν έχει απολύτως καμία σχέση με εκείνον στα ματς της Ευρωλίγκας.

Θα φανεί λοιπόν στην πορεία εάν ο Τσάβι Πασκουάλ βρήκε τον τρόπο να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του…

Άλλωστε η εβδομάδα είναι πάρα πολύ κρίσιμη με δυο πολύ δύσκολα παιχνίδια. Αρχής γενομένης από την Τετάρτη, όπου ο Παναθηναϊκός δοκιμάζει τις αντοχές του από τη Ρεάλ Μαδρίτης στην Ισπανία.

Οι Μαδριλένοι προέρχονται μάλιστα από ήττα-σοκ για την ισπανική λίγκα από τη Μπρεογάν και θέλουν να… ξεσπάσουν. Συνεπώς θα πρέπει ο Πασκουάλ με τους παίκτες του να υπερβάλλουν εαυτούς για να δυσκολέψουν όσο το δυνατόν περισσότερο την «πυραυλοκίνητη» Ρεάλ.

Την Παρασκευή έχουν πολύ σοβαρό τεστ, καθώς υποδέχονται τον Μάικ Τζέιμς και την Αρμάνι Μιλάνο, σε ένα ματς από την έκβαση του οποίου θα κριθούν πολλοί και πολλά.

Ο Αμερικανός έχει τεράστιο κίνητρο για να αποδείξει ότι έγινε λάθος από τους πράσινους το καλοκαίρι και δεν έμεινε στο ΟΑΚΑ. Αυτόματα βέβαια αυτή η παράμετρος αποτελεί και το κόντρα κίνητρο για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, που θα πρέπει να έχουν έναν επιπλέον λόγο για να κερδίσουν τον πρώην συμπαίκτη τους.

Με την εικόνα του στην Πυλαία ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι τουλάχιστον… αναπνέει. Μένει να δούμε αν μπορεί να σταθεί και όρθιος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ