Η κορυφή δεν ζαλίζει τον φετινό ΠΑΟΚ

Η κορυφή δεν ζαλίζει τον φετινό ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος είναι πρώτος και δείχνει πιο αποφασισμένος να παραμείνει εκεί έως το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να κάνει καλά τη δουλειά του στις εγχώριες ελληνικές διοργανώσεις. Κερδίζοντας με 2-1 και μέσα στη Λιβαδειά έφτασε τις 13 νίκες σε 14 φετινά παιχνίδια πρωταθλήματος (έχει και την ισοπαλία 1-1 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι όπου ο Τζήλος δεν έδωσε ένα καθαρό πέναλτι πάνω στον Ελ Καντουρί…), παρέμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας και διατήρησε το +8 από τον 2ο Ολυμπιακό, τον οποίο έχει και στην Τούμπα στον β’ γύρο.

Μαζί με τα δύο ματς Κυπέλλου (1-1 με τον Άρη στην Τούμπα και νίκη με 2-1 επί του Εργοτέλη) έχει φέτος 14 νίκες και δύο ισοπαλίες σε 16 ματς εντός των ελληνικών συνόρων.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει αήττητος στις εγχώριες διοργανώσεις από τις 4 Μαρτίου 2018, όταν έχασε με 3-2 από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Εκείνη ήταν η μοναδική του ήττα στην Ελλάδα μέσα στο 2018, χωρίς να υπολογίζουμε τα περσινά ματς με Ολυμπιακό και ΑΕΚ που του έκλεψαν στα δικαστήρια.

Από τότε (4/3/2018) μέχρι σήμερα ο ΠΑΟΚ μετράει 22 νίκες και 2 ισοπαλίες σε 24 επίσημα ματς σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο!!!

Εντυπωσιακό είναι επίσης ότι ο ΠΑΟΚ έχει μείνει σε όλο το φετινό πρωτάθλημα μόλις 50 λεπτά πίσω στο σκορ, στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ 14 λεπτά και στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με τον Άρη άλλα 36’! Και τα δύο ματς τα κέρδισε στο τέλος…

Το αήττητο ξεκίνημα 14 αγώνων στη Super League (με 13 νίκες και μια ισοπαλία) είναι ήδη ρεκόρ στην ιστορία του, ενώ άλλο ένα από τα πολλά ρεκόρ που «τρέχει» ο ΠΑΟΚ είναι ότι έχει σκοράρει και στα 17 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια για τη Super League. Τελευταία φορά που δεν σκόραρε ήταν στις 5 Νοεμβρίου 2017, στην ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 στο ΟΑΚΑ.

Ο Δικέφαλος, χωρίς να έχει πιάσει τοπ απόδοση στα περισσότερα παιχνίδια, αλλά με μεγάλη αγωνιστική συνέπεια και αποτελεσματικότητα, έχει την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα με 24 γκολ, την καλύτερη άμυνα με παθητικό μόλις έξι τερμάτων και την καλύτερη διαφορά γκολ (+18).

Επίσης έχει τις περισσότερες ασίστ στο πρωτάθλημα (16), τις περισσότερες ασίστ που δεν κατέληξαν σε γκολ (10), και τις περισσότερες χαμένες ευκαιρίες (10) όπως τις βγάζει η στατιστική (10 έχει και ο Ολυμπιακός).

Ο Ολυμπιακός έχει την πρωτιά στις τελικές προσπάθειες (221) και η ΑΕΚ στα δοκάρια (13)…

Ε και;

Όλοι όσοι λένε ότι παίζουν καλύτερο ποδόσφαιρο προς το παρόν τρώνε τη σκόνη του…

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να φτάσει ως την κατάκτηση του τίτλου και θα τα καταφέρει εφόσον διατηρήσει τη συνέπεια και την αποτελεσματικότητα που έχει έως τώρα και ανεβάσει και την απόδοσή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ