Οι… μεταγραφές του Ιανουαρίου

Οι… μεταγραφές του Ιανουαρίου

Ο Γιώργος Δώνης θα δει το ρόστερ του να γεμίζει με τις επιστροφές ποδοσφαιριστών που σίγουρα θα του δώσουν πολύτιμες λύσεις.

Ο Άλτμαν έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους στο περσινό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη και έκτοτε δεν τον έχουμε δει ξανά. Η ρήξη χιαστών που υπέστη και οι υποτροπές που είχε στο τραυματισμένο του πόδι, τον έχουν αναγκάσει να παρακολουθεί από την εξέδρα τα παιχνίδια. Ο τραυματισμός του είχε έρθει σε μια περίοδο που ο ίδιος έδειχνε να έχει προσαρμοστεί απόλυτα στα δεδομένα και του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Ισραηλινός είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής, με χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο φετινό πρότζεκτ. Μπορεί να κρατήσει αποτελεσματικά την μπάλα, μπορεί να κουμπώσει σε τριάδα στη μεσαία γραμμή, μπορεί να παίξει σε θέση «10», ακόμα και σαν εξτρέμ αν χρειαστεί. Είναι ένα εργαλείο που ο Δώνης θα έχει τη δυνατότητα να τον αξιοποιήσει αν τον έχει υγιή στα χέρια του. Αυτόματα μπορεί να σταματήσει οποιαδήποτε κουβέντα για αναγκαιότητα απόκτησης ενός παίκτη στη μεσαία γραμμή. Μπορεί ο Άλτμαν να παίξει τον ρόλο… μεταγραφής. Αρκεί, επαναλαμβάνουμε, να είναι απόλυτα υγιής.

Ο Αντονί Μουνοέ έχει ταλαιπωρηθεί τόσο πολύ, που κανείς δεν θα πόνταρε ούτε ένα ευρώ στην προοπτική να μην αντιμετωπίσει άλλα προβλήματα. Αυτός είναι το μεγαλύτερο «κρίμα» στον φετινό Παναθηναϊκό. Ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά αν δεν έχει θέματα τραυματισμών. Και να βοηθήσει όχι μόνο με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, αλλά και με την εμπειρία του.

Στο ματς με τον Ατρόμητο ο Παναθηναϊκός αδυνατούσε στο τελευταίο δεκάλεπτο να κρατήσει μπάλα και να παγώσει τον ρυθμό. Να βγάλει μια αντεπίθεση που θα του έδινε ένα δεύτερο γκολ και θα τελείωνε το ματς. Ο Μουνιέ είναι ιδανικός σε αυτό.

Ο Γάλλος είναι απαραίτητος, ιδιαίτερα σε ένα ρόστερ που είναι τόσο «κοντό». Όπως αποδείχτηκε, μάλιστα, στο ξεκίνημα της σεζόν, έχει τη δυνατότητα να παίξει ακόμα και σαν επιθετικός. Δεν ακούγεται άσχημα ένα δίδυμο στην επίθεση με τον Μουνιέ κοντά στον Μακέντα κι έχοντας τους Μπουζούκη και Χατζηγιοβάνη στα δύο άκρα. Κερδίζει πολύ σε ποιότητα και ταχύτητα η ομάδα του Δώνη με ένα τόσο ευέλικτο σχήμα.

Μακάρι να επιστρέψει υγιής ο Μουνιέ. Θα είναι η καλύτερη… μεταγραφή που θα μπορούσε να τύχει στον Δώνη, σε μια περίοδο που έχει ανάγκη από «ενέσεις» και ποιότητας και εμπειρίας.

Μουνιέ και Άλτμαν, μαζί με τον Κουλιμπαλί που έλειψε πολύ ιδιαίτερα σε παιχνίδια όπως αυτό της Κρήτης, θα ανοίξουν το ρόστερ, θα δώσουν έξτρα λύσεις στον Δώνη και μεγαλύτερη ελευθερία τόσο στην κατάρτιση της ενδεκάδας, όσο και στη διαχείριση των αγώνων. Και θα αλλάξει αυτόματα και τη μεταγραφική ατζέντα, η οποία παραμένει ανοιχτή, χωρίς ακόμα να γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό ποια θα είναι η απόφαση της διοίκησης για ενδεχόμενη ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ