Να μην τον νοιάζει τι γίνεται… απέναντι

Να μην τον νοιάζει τι γίνεται… απέναντι

Ο Ολυμπιακός της χαράς και ο Παναθηναϊκός της περισυλλογής. Στον Πειραιά δεν πρέπει να επηρεαστούν από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και να κοιτάξουν αποκλειστικά τα του οίκου τους.

Η νίκη στην Βαρκελώνη δεν πρέπει να αποπροσανατολίσει τον Ολυμπιακό. Όχι γιατί είναι κάποια αμελητέα ποσότητα η ομάδα του Πέσιτς. Αλλά επειδή οι Ερυθρόλευκοι μας έχουν συνηθίσει τις προηγούμενες σεζόν, οτι έχουν το ιδιαίτερο χάρισμα όταν είναι καβάλα στο άλογο κάτι στραβό θα κάνουν για να χαλάσει η ηρεμία τους. Όταν έχεις καεί από το χυλό, υπάρχει πάντα αυτό στην άκρη του μυαλού σου. Αν και τώρα επικρατεί και η προσωπικότητα του Μπλατ, οπότε μπορεί να μην παρατηρήσουμε και πάλι αυτό το φαινόμενο στο φαληρικό κλειστό.

Ο Ολυμπιακός πατάει καλά στα πόδια του, έχει επέλθει ηρεμία και στις τάξεις των φίλων της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία για τη συνέχεια.

ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυτήν την περίοδο στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο υπάρχουν χαμόγελα. Στο Πράσινο όμως υπάρχει κατήφεια. Οι εμφανίσεις, η εικόνα της ομάδας στο παρκέ, ειδικά το πρώτο ημίχρονο στη Μαδρίτη, όπως τονίζουν στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, ξεχείλισαν το ποτήρι. Η απογοήτευση είναι τεράστια και ετοιμάζονται ριζικές αλλαγές για να αντιστραφεί το κλίμα. Επηρεάζει αυτό όμως τον Ολυμπιακό; Είναι απαγορευτικό να κοιτάξουν οι παίκτες και η ομάδα το τι συμβαίνει απέναντι.

Και ας… καίγεται το σπίτι του γείτονα, οι Ερυθρόλευκοι οφείλουν να βουλώσουν τα αυτιά τους, να κοιτάξουν τα του οίκου τους και να μην ασχοληθούν με τον Παναθηναϊκό. Τη δουλειά τους μόνο, σε ένα περιβάλλον που βγάζει υγεία και υπάρχει όρεξη για βελτίωση και ακόμα καλύτερη εικόνα.

Το ίδιο πρέπει να καταλάβει και ο κόσμος. Ωραία η καζούρα, αυτό κάναμε πάντα σε φίλους ή μη, όταν στραβώνει η κατάσταση στο αντίπαλον δέος, όμως ως εκεί. Η συζήτηση και το ενδιαφέρον πρέπει να περιστρέφεται γύρω από τον Ολυμπιακό και τα παλικάρια του Μπλατ. Ας είναι εντάξει αυτοί και δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν…

ΜΕ ΤΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΟΠΛΟ ΤΟΥ

Αρχής γενομένης από σήμερα, ο Ολυμπιακός ΠΡΕΠΕΙ να έχει έδρα. Ξέρω δεν είναι το ΣΕΦ το γήπεδο που κάθε οπαδός των Ερυθρόλευκων ονειρεύεται για την ομάδα του. Γνωρίζω ότι το κρύο αυτό στάδιο δεν βοηθάει, οι τουαλέτες του και τα υπόλοιπα προβλήματα της εγκατάστασής του. Από την άλλη, αυτή είναι η έδρα του Ολυμπιακού και μεταξύ μας δεν φταίνε οι παίκτες για αυτό! Οι φίλοι των Ερυθρόλευκων όταν έρχονται, πρέπει να έρχονται για την ομάδα τους. Τον Βασίλη, τον Γιώργο, τον Κώστα, τον Βαγγέλη, τον Νίκολα, τον Ζακ, τον Γιάνις, τον Νάιντζελ και τους υπόλοιπους. Τον Μπλατ που είναι ένα στολίδι στον προβληματικό μας αθλητισμό..

Για τον δαφνοστεφωμένο έφηβο και την καψούρα τους. Για την ομάδα που λατρεύουν και δεν μπορούν χωρίς αυτήν στην καθημερινότητά τους.

Ας πάει το ΣΕΦ στην άκρη. Κάποια στιγμή θα λυθεί και αυτό το θέμα. Μέχρι τότε όμως; Στήριξη με φωνή και από την κερκίδα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ