Η εξάρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και τα ΠΑΟΚτσάκια που «γεννιούνται» στην Αθήνα

Η εξάρα, ο μεταγραφικός σχεδιασμός και τα ΠΑΟΚτσάκια που «γεννιούνται» στην Αθήνα

Ο ΠΑΟΚ, στο χωράφι των Σπάτων, έκλεισε το 2018 με εξάρα και από σήμερα ετοιμάζεται για τη νέα χρονιά. Για το μεταγραφικό σχεδιασμό και τη βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας. Ο Δικέφαλος πλέον «γεννάει» ΠΑΟΚτσάκια και στην Αθήνα με τους παίκτες του να πολιορκούνται από μικρού θαυμαστές.

Η χρονιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο για τους Ασπρόμαυρους κερδίζοντας τον Αήττητων Σπάτων με 6-0. Μπορεί ο αντίπαλος να μη προσφέρεται για χρήσιμα συμπεράσματα όμως αυτό που άρεσε ήταν η διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου να ανταμείψουν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Από την αναμέτρηση με τον Αήττητων δύο είναι τα στοιχεία που κάνουν χαρούμενη την διοίκηση, αλλά και τον κόσμο της ομάδας.

Το πρώτο έχει να κάνει με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, ακόμα και σε ένα παιχνίδι το οποίο είχε κριθεί από πολύ νωρίς, μπήκε στο ματς και πέτυχε τρία τέρματα. Το πιο καυτό «9αρι» συνεχίζει να πυροβολεί αυτούς που θα βρεθούν απέναντι του. Δεν κοιτάει αν ο αντίπαλος θα λέγεται ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Άρης ή Αήττητος Σπάτων. Αυτός πυροβολεί αδιακρίτως. Δευτερόλεπτα μετά το χατ τρικ του Πρίγιοβιτς, η κάμερα του συνδρομητικού εστίασε στον πιτσιρικά, ο οποίος είχε ζωγραφίσει τον Πρίγιοβιτς στο μπλοκ του, την ώρα που το παιχνίδι ήταν ακόμη σε εξέλιξη. Ίσως να ήταν η καλύτερη στιγμή του αγώνα.

Το δεύτερο στοιχείο που γούσταραν οι ΠΑΟΚτσήδες ήταν πως ένα τσούρμο από 20 παιδιά διαφόρων ηλικιών περικύκλωσαν τους παίκτες του Δικεφάλου και ιδιαίτερα τον Σέρβο σέντερ-φορ. Οι περισσότεροι πιτσιρικάδες ήθελαν μία σέλφι με τα είδωλα τους. Άλλοι προσπάθησαν να πάρουν φανέλες. Αυτή η εικόνα ήταν μαγική. Μετά από πολλά χρόνια αρχίζουν να γεννιούνται φίλαθλοι του Δικεφάλου στην Αθήνα και αυτό είναι το μεγαλύτερο κατόρθωμα για τον οργανισμό που λέγεται ΠΑΟΚ.

Το ενδιαφέρον από σήμερα πλέον, στον ΠΑΟΚ, στρέφεται στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Όπως σας είχαμε προαναγγείλει μέσα από τον ρεπορτάζ, Μάριο Μπράνκο και Ράζβαν Λουτσέσκου  θα συναντηθούν σύντομα για να χαράξουν τη γραμμή που θα ακολουθήσουν στα μεταγραφικά της ομάδας.

Οι Ασπρόμαυροι θα πάρουν παίκτες. Αν θα είναι δύο ή τρεις θα δείξει. Το θέμα είναι τι ποδοσφαιριστές θα βρει σε μια μεταγραφική περίοδο που οι επιλογές είναι περιορισμένες. Αθλητικός διευθυντής και προπονητής ενδέχεται μετά την αυριανή τελευταία προπόνηση να κουβεντιάσουν αναλυτικά για τους ποδοσφαιριστές που θέλουν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας. Θα μελετήσουν όλες τις προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, ακόμα και τις περιπτώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών που ανήκουν στον ΠΑΟΚ και παίζουν κυρίως σε ομάδες του εξωτερικού.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ