Άλλο ένα βήμα προς το νταμπλ για τον ΠΑΟΚ

Άλλο ένα βήμα προς το νταμπλ για τον ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος θα συγκεντρωθεί στους δύο στόχους εντός των ελληνικών συνόρων (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) στο δεύτερο μισό της σεζόν.

Από τη στιγμή που η αποχή των διαιτητών οδήγησε στην οριστική αναβολή της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ο αγώνας Κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Αήττητο στα Σπάτα ήταν το τελευταίο επίσημο ματς του Δικέφαλου για το 2018.

Η διαφορά των δύο ομάδων ήταν τεράστια και ο ΠΑΟΚ έκανε σωστά τη δουλειά του για να σφραγίσει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης κερδίζοντας εύκολα με 6-0 εκτός έδρας. Αν το γήπεδο που φιλοξένησε το ματς δεν ήταν… «χωράφι» τότε το σκορ θα μπορούσε να είναι και διπλάσιο, αλλά δε χωράει κριτική σε ένα ματς με έναν αντίπαλο με τον οποίο υπάρχει τόσο μεγάλη διαφορά.

Εκτός αποστολής είχαν μείνει για διάφορους λόγους 9 παίκτες που έχουν παίξει βασικοί φέτος (Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μάτος, Κίτσιου, Βέρνμπλουμ, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Πέλκας και Ελ Καντουρί) αλλά και ο νεαρός τερματοφύλακας Σιαμπάνης, αλλά κανένας δεν έλειψε σε ένα τόσο εύκολο ματς, το οποίο έκανε πιο εύκολο η καλή παρουσία αυτών που ήταν διαθέσιμοι.

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν η αγωνιστική διάθεση που έδειξαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν, κάτι που έλειψε από ορισμένα φετινά παιχνίδια της ομάδας, ειδικά στην Ευρώπη.

Ο φάκελος Ευρώπη έκλεισε νωρίτερα από τις προσδοκίες που υπήρχαν (με την κακή πορεία στον όμιλο του Europa League, αφού είχε προηγηθεί πιο πριν μια θετική παρουσία στα προκριματικά του Champions League) και έτσι ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο μισό της σεζόν θα έχει στόχους σε δύο διοργανώσεις, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Ο Δικέφαλος θα βρίσκει μπροστά του σε κληρώσεις τα επόμενα πέντε χρόνια τη φτωχή φετινή και περσινή ευρωπαϊκή συγκομιδή, αλλά χωρίς την επιβάρυνση της Ευρώπης η ομάδα θα έχει περισσότερες ανάσες για να κτυπήσει με μεγαλύτερες αξιώσεις το νταμπλ. Επίσης θα έχει περισσότερο χρόνο να φρεσκαριστεί και να παίξει και καλύτερο ποδόσφαιρο (μπορεί, το είδαμε και πέρυσι και σε ορισμένα ματς και φέτος), συνδυάζοντας την ουσία και αποτελεσματικότητα που έχει έως τώρα εντός των ελληνικών συνόρων και με το θέαμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ