Ο φορ στο «μυαλό» του Μαρτίνς

Ο φορ στο «μυαλό» του Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει στα υπόψιν συγκεκριμένο στυλ σέντερ φορ. Το στυλ που θέλει ο 48χρονος κόουτς των ερυθρόλευκων και οι δύο επιλογές που έχει στα υπόψιν ο Πορτογάλος και δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Ο Ολυμπιακός είναι σε αναζήτηση σέντερ φορ για να ενισχύσει την επιθετική του γραμμή και οι ερυθρόλευκοι εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις που μπορούν να κάνουν την διαφορά για την κορυφή της φροντ λάιν τους. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι ιθύνοντες των πειραιωτών έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και άμεσα αναμένεται να γίνουν οι καθοριστικές κινήσεις από την πλευρά της ομάδας του λιμανιού.

Αυτό λοιπόν που πρέπει να σημειωθεί αφορά τον σέντερ φορ που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού. Το στυλ του σέντερ φορ που θέλει στην ομάδα του ο Πορτογάλος τεχνικός. Αυτό λοιπόν που είναι δεδομένο έχει να κάνει με την προτίμηση του Μαρτίνς σ’ ένα σέντερ φορ περιοχής. Έναν επιθετικό δηλαδή που θα είναι αυτό που έλεγαν οι πιο παλιοί, κλασσικό 9άρι, με πεδίο δράσης κυρίως μέσα στην περιοχή.

Αυτό λοιπόν που έχει στο μυαλό του ο προπονητής του Ολυμπιακού είναι ένα σέντερ φορ με καλή κίνηση μέσα στην περιοχή, έναν στράικερ δηλαδή που θα μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με μια κίνηση. Τι σημαίνει αυτό; Ότι στο μυαλό του Πορτογάλου προπονητή των πειραιωτών υπάρχει ένα στυλ επιθετικού πιο κοντά στον Χασάν παρά στον Γκερέρο και φυσικά υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που δημιουργεί πολλές φάσεις. Είναι ενδεικτικό της καλής δημιουργίας των πειραιωτών ότι σε κάθε σχεδόν παιχνίδι η ομάδα του Πειραιά ξεπερνά τις είκοσι τελικές προσπάθειες κι αυτό που θέλει ο Μαρτίνς είναι έναν γκολτζή που να εκμεταλλεύεται την καλή κυκλοφορία μπάλας και την δυνατότητα που έχουν οι εξτρέμ αλλά και οι επιτελικοί μέσοι των ερυθρόλευκων να βγάζουν την καλή τελική πάσα.

Παράλληλα ο Μαρτίνς θέλει έναν επιθετικό που θα παίζει περισσότερο στο «κουτί» γιατί πολύ απλά έτσι θα μπορεί να «τραβήξει» τον Γκερέρο στα άκρα σε κάποια παιχνίδια κι αυτή είναι μια σκέψη που δεν αφήνει ασυγκίνητο τον προπονητή του Ολυμπιακού. Να παίζει δηλαδή ο Γκερέρο στο ένα από τα δύο άκρα της επίθεσης αν έχει προκύψει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού στους εξτρέμ, όπως έγινε το προηγούμενο διάστημα με Χριστοδουλόπουλο και Ναουέλ.

Όπως προαναφέραμε ο προπονητής του Ολυμπιακού συζητά με την διοίκηση του συλλόγου προκειμένου να κάνουν οι ερυθρόλευκοι την καλύτερη δυνατή επιλογή. Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι στα υπόψιν του τεχνικού των ερυθρόλευκων είναι δύο περιπτώσεις παικτών που τα ονόματα τους δεν έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Πάντα κατά τις ίδιες «πηγές» ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει ρίξει το βάρος σε αυτές τις δύο περιπτώσεις το τελευταίο διάστημα και μετά τα Χριστούγεννα αναμένονται οι εξελίξεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ