Όταν σε φτύνουν και «νομίζεις» πως ψιχαλίζει…

Όταν σε φτύνουν και «νομίζεις» πως ψιχαλίζει…

Μετά την διαιτησία του Θανάση Τζήλου στο ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη που κατήγγειλε τον άτυχο διαιτητή και έφτασε να φωνάζει μέχρι την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Αυτά ξεχνιούνται βέβαια στη συνέχεια. Αφήστε που αυτό δεν είναι μπούλινγκ κατά τον κύριο Περέιρα. Μπούλινγκ είναι μόνο όταν φωνάζουν οι άλλοι, εκτός του ΠΑΟΚ.

Τρέξτε να προλάβετε! Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε έναν αυθεντικό αρχιδιαιτητή στην εκπληκτική τιμή των είκοσι δύο χιλιάρικων τον μήνα. Σας παραδίδεται με τα εξαρτήματά του, τον κ. Λίντμπεργκ και τον κ. Λάκοβιτς. Γιορτές που έχουμε μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το σετ αρχιδιαιτητών που δεν μπορεί να κάνει ούτε διαίρεση με διψήφιο διαιρέτη. Είναι να απορεί κανείς -και κόβω την εορταστική πλάκα- με τους απίθανους κηφήνες που έχουν εγκατασταθεί στα γραφεία της ΕΠΟ για να αυξάνουν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς και να επιτυγχάνουν μια τρύπα στο νερό. Αντιπαρέρχομαι τις πομφόλυγες του πορτογάλου αρχιδιαιτητή στην συνέντευξή του λίγες μέρες αφότου αρνήθηκε να δει τον Αλέξη Κούγια γιατί είχε προγραμματισμένα ραντεβού(!)

Εκεί (μας ) είπε ότι φέτος πάει καλύτερα η διαιτησία γιατί οι εκθέσεις των παρατηρητών σημειώνουν λιγότερες παρατηρήσεις από πέρσι σχετικά με την απόδοσή όσων σφυρίζουν και κρατούν σημαίες.  Επειδή «Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει», θεωρεί ο κ. Περέιρα ότι τα πράγματα πάνε καλύτερα στην διαιτησία. Επειδή αυτό το επιχείρημα είναι χοντροκομμένο και δεν καταπίνεται, τα «μαστόρια» της Επικοινωνίας, μας λένε ότι είναι καλύτερη η διαιτησία γιατί λάθη γίνονται μεν αλλά εις βάρος όλων.

Οκ, να το πιστέψουμε και να συνηγορήσουμε από πάνω επισημαίνοντας ότι μετά την διαιτησία του Θανάση Τζήλου στο ματς Ατρόμητος-ΠΑΟΚ ήταν η ομάδα του Ιβάν Σαββίδη που κατήγγειλε τον άτυχο διαιτητή και έφτασε να φωνάζει μέχρι την ΟΥΕΦΑ και την ΦΙΦΑ. Αυτά ξεχνιούνται βέβαια στη συνέχεια. Αφήστε που αυτό δεν είναι μπούλινγκ κατά τον κύριο Περέιρα. Μπούλινγκ είναι μόνο όταν φωνάζουν οι άλλοι, εκτός του ΠΑΟΚ. Είναι δε τόσο ακαριαίος στις κινήσεις του ο Μέλο Περέιρα που στις εννιά το πρωί ξυλοκοπήθηκε ο Τζήλος και ελάχιστες ώρες αργότερα διαβεβαίωνε τους Ελληνες διαιτητές να πάνε να σφυρίξουν το Σαββατοκύριακο γιατί, μαζί με τον κ. Γραμμένο, έχουν λάβει όλα τα μέτρα για την ασφάλειά τους. Τέτοιες εγγυήσεις έδινε ο αρχιδιαιτητής μαζί με τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Με την διαφορά, ότι οι διαιτητές έγραψαν εκεί που δεν πιάνει μελάνι του δυο… εγγυητές και δεν έβαλαν την σφυρίχτρα στο στόμα τους. Εχουμε δηλαδή το σώμα των -αξιολογημένων από τον ίδιο- διαιτητών  να μην εμπιστεύεται τον κ. Περέιρα κι αυτός να παραμένει στην θέση του νομίζοντας ότι ψιχαλίζει ενώ το πιθανότερο είναι να τον φτύνουν…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ