Κρατάει την αντίδραση

Κρατάει την αντίδραση

Θα είναι έγκλημα αν ο Παναθηναϊκός ασχοληθεί έστω και πέντε λεπτά με το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός ξέσπασε, αντέδρασε και βρίσκοντας έναν αντίπαλο του… χεριού του έβγαλε πάνω του το θυμό που κρατούσε τόσο καιρό.

Η ΑΕΚ «πλήρωσε τα σπασμένα» σε ένα παιχνίδι στο οποίο είναι αλήθεια πως και οι «κιτρινόμαυροι» αντιμετώπισαν χωρίς την απαραίτητη σκληράδα. Αν δεν ρίξεις και δυο «ψιλές» πάνω στη φάση πας χαμένος…

Οι πράσινοι ωστόσο ήταν σωστά προετοιμασμένοι πνευματικά από το τεχνικό τιμ, ήταν σοβαροί, συγκεντρωμένοι, δεν παρασύρθηκαν από το παιχνίδι του αντιπάλου τους, επέμειναν στο πλάνο τους και πήραν τη διαφορά από τα πρώτα λεπτά. Μετά όλα ήταν πολύ πιο εύκολα.

Τα 43 έναντι 31 ριμπάουντ που πήραν δείχνουν πόσο πολύ ήθελαν ένα καλό παιχνίδι για να κρατηθούν όρθιοι. Στην Ευρωλίγκα περνούν πάρα πολύ δύσκολα με συνεχείς ήττες και άθλιες εμφανίσεις…

Αυτό που ουσιαστικά μπορεί να κρατήσει ο Παναθηναϊκός από το ματς αυτό είναι η αντίδραση και τίποτε άλλο. Ασφαλώς και θα είναι έγκλημα να… επενδύσει σε αυτό το αποτέλεσμα και να υποδυθεί πως όλα λύθηκαν.

Φυσικά και η παρουσία του Καλαϊτζάκη για περίπου 14’ σε ένα ματς Α1 και η ελπιδοφόρα του εμφάνιση.

Αντίθετα τα προβλήματα παραμένουν, ο Λεκαβίτσιους και πάλι παραπατούσε και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έρχεται την Παρασκευή αγριεμένη για να περάσει κι αυτή από το ΟΑΚΑ.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Παναθηναϊκός περιμένει τον Ρικ Πιτίνο να μιλήσει με την οικογένειά του στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι για να αποφασίσει, όπως τουλάχιστον λέει, αν θα πάρει τη δουλειά.

Ασφαλώς οι «πράσινοι» δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά, αφού δεν είναι σε θέση ισχύος, αλλά κι ο Ιταλοαμερικανός θα πρέπει να καταλάβει πως τον περιμένει μια δύσκολή κατάσταση και δεν πρέπει να χάσει ούτε μια ημέρα.

ΥΓ. Ο Λούκα Μπάνκι θέλησε να πικάρει τον Ρόμπερσον για την εικόνα του και τον έβγαλε στα 49’’ βάζοντας τον Χάντερ σε ένα παιχνίδι που είχε γίνει… παιδική χαρά. Ήρθε η κακιά η ώρα όμως και τώρα τρέχει/…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ