Το μοντέλο, η βίζιτα κι ο Αθλητισμός

Το μοντέλο, η βίζιτα κι ο Αθλητισμός

Ο Κώστας Καίσαρης με αφορμή το 27χρονο μοντέλο που εκδιδόταν στη Λάρισα, αποφαίνεται: Όλα αυτά τα κορίτσια, έχουν τόση σχέση με το μόντελιγκ, όση κι ο Βασιλειάδης με τον Αθλητισμό.

ΣΟΚ και δέος. Εικοσιεπτάχρονη, πολύ γνωστό μοντέλο με θητεία σε καλλιστεία και πρώην παίκτρια τηλεοπτικού παιχνιδιού, εκδιδόταν στη Λάρισα έναντι 450 ευρώ. Αφού κατ αρχήν επισημάνουμε το ιδιαίτερα υψηλό γιά την εποχή κασέ, προς τι η έκπληξη και οαποτροπιασμός; Γιά την έκκληση των ηθών και γιά το που πάει το πράγμα; «Μοντέλο», από που κι ως που; Υπάρχει μόδα στην Ελλάδα; Γιά να υπάρχουν κατ επέκταση και μοντέλα; Και ποιός είναι ο έλληνας Αρμάνι; Ο έλληνας Γκωτιέ; Ο Ασλάνης αυτοκτόνησε. Ο Λάκης Γαβαλάς, έκανε τη διαδρομή Κολωνάκι-φυλακές Κορυδαλλού, Κολιάτσου-Παγκράτι.

ΠΟΙΟ μόντελιγκ στην Ελλάδα και ειδικά αυτή την εποχή; Η δήθεν ιδιότητα του μοντέλου είναι ο φερετζές. Άλλη είναι η κανονική δουλειά. Το μοντέλο, η ιδιότητα της Μις Πελοπόννησος, η τηλεόραση, ανεβάζουν το κασέ. Άλλο είναι να βγαίνεις στη πιάτσα και να μην σε ξέρει ούτε και η μάνα σου κι άλλο να είσαι γνωστή και κατά το μέτρο του δυνατού διάσημη. Η ταρίφα είναι διαφορετικη. Η επώνυμη βίζιτα, πληρώνεται πολύ περισότερο από την ανώνυμη. Ο αλλος έχει να το λέει. «Πήδηξα την τάδε». Μιά ανώνυμη Ρωσσίδα κι από μπόι μάλιστα Τσατσένκο, μπορεί να είναι σαν τα κρύα τα νερά, αλλά η ανωνυμία τη κάνει να πηδιέται γιά το βασικό μεροκάματο. Η επωνυμία αντίθετα, πληρώνεται με το παραπάνω. Γνωστά είναι όλα αυτά και τετριμμένα.

ΚΙ αν τα βάλεις κάτω βέβαια, δεν πρόκειται γιά τη μοναδική περίπτωση, που η φερόμενη σαν ιδιότητα δεν έχει καμία απολύτως σχέση μ αυτό που κάνει κάποιος στη πραγματικότητα. Σαν υφυπουργός Αθλητισμού αναφέρεται ο Βασιλειάδης. Ο Χαράλαμπος Σταύρος Κοντονής, ο αμμέσως προηγούμενος, είχε ασχοληθεί ποτέ με τον Αθλητισμό; Νταραβεριτζης ήτανε. Να ορίζει τον διαιτητή και τους βοηθούς στον τελικό του Κυπέλλου. Να τακτοποιεί τους δικούς του, Δρόσο -Φιλιππούση στην ΕΠΟ γιά να κάνει κουμάντο στο ποδόσφαιρο. Να μπερδεύεται στις εκλογές της ΕΟΕ.

ΕΧΟΥΝΕ καμιά σχέση όλα αυτά με τον Αθλητισμό; Στο ίδιο μοτίβο κι ο Βασιλειάδης. Να μοιράζει το κρατικό χρήμα μέσω της ΕΡΤ. Να κανονίζει πόσες ομάδες θα έχει η Σούπερλίγκ και η Φουτμπολίγκ. Να φέρνει νομο στη Βουλή γιά να βρει τον τρόπο ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ να μεταφέρει τα λεφτά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όση σχέση έχουν τα κορίτσια με το μόντελιγκ, άλλη τόση, έχουνε οι υπουργοί με το αντικείμενο της εργασίας τους. Εξυπηρετήσεις κάνουν τα κορίτσια, εξυπηρετήσεις και οι πολιτικοί. Ασχολιότανε ο Τζοχατζόπουλος με την Εθνική Άμυνα κι ο Παπαντωνίου με την Εθνική Οικονομία; Όσο και και η 27χρονη Λαρισαία με το μόντελιγκ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ προσφέρουν και οι μεν και οι δε. Με τα κορίτσια βέβαια να ειμαι τίμια στο 100%. To κορμί τους πουλάνε. Δεν κλέβουνε το δημόσιο χρήμα. Κι όπως γιά κάθε βίζιτα που πιάνουν υπάρχουν άλλες εκατό που διαφεύγουν, έτσι και με τους πολιτικούς. Πανε εσύ τον λογαριασμό γιά κάθε Τζοχατζόπουλο που αρπάζουνε πόσοι διαφεύγουν. Και γιά κάθε Παπαγεωργόπουλο. Ασχολούνται δηλαδή, οι Δήμαρχοι με τις πόλεις, που υποτίθεται ότι διοικούν; Οι Περιφερειάρχες με τους τομείς αρμοδιότητάς τους; Στα ρουσφέτια και στα νταραβέρια εξαντλούνται οι δραστηριότητές τους. Κι αλοίμονο σ αυτούς που πνίγονται στις βροχές και καίγονται στις φωτιές. Αν όλες αυτές ήτανε μοντέλα θα βγάζανε φωτογραφία τα πρόσωπά τους. Δεν θα μοστράρανε τη πίσω όψη. Τι δείχνουν; Τι διαφημίζουν μπρούμυτα στο κρεβάτι με το στρινγκ;

ΟΣΟ σέβονται, λοιπόν οι πολιτικοί το λειτούργημά τους, άλλο τόσο είναι αφοσιωμένα στο μόντελιγκ τα κορίτσια. Κι εδώ θα πρέπει να επανέλθουμε στα 450 Γιούρο, που είναι η ταρίφα της Λαρισαίας. Μεγάλο νούμερο. Οι κοπέλες, έχουνε να λένε γιά τη κρίση που έχει βαρέσει τον κλάδο, από το 2010 και εντεύθεν. Η δουλειά έχει πέσει κατακόρυφα. Η μεσαία τάξη, η ατμομηχανή των μερακλίδων, αν δεν έχει εξολοθρευτεί , έχει καταρεύσει.

ΠΟΙΟΣ μπορεί να διαθέσει τη σήμερον ημέραν πέντε κατοστάρικα γιά γούστα; Κι εδώ θα πρέπει να πούμε, ότι σύμφωνα με τους άγραφους νόμους της αγοράς τα ποσοστά κατανέμονται 60-40. Στη καλύτερη περίπτωση. Το 40% το παίρνει η τσατσά όπως στη προκειμένη περίπτωση, η ο νταβατζής. Και το 60% το κορίτσι. Αν θεωρείς ότι σε ρίχνουνε πήγαινε και τραβήξου μόνη σου. Να βρεις την άκρη και τη πελατεία. Δεν είναι και το πιό εύκολο. Έτσι έχουνε τα πράγματα στο κλάδο του μόντελιγκ.

Στην μουσική επιλογή Zodiac – Blue Jean Blues (ZZ Top Cover)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ