Αυτό το κάτι που… θέλει 

Αυτό το κάτι που… θέλει 

Ο Κρίστισιτς είναι ο παίκτης που πρέπει να έρθει άμεσα στα Σπάτα για να καλύψει το κενό που… άνοιξε η ίδια η ΑΕΚ.

Τα λάθη της η ΑΕΚ τα βρήκε μπροστά της. Δεν πήρε μέσο τέλη Αυγούστου και το «πλήρωσε». Δεν ανανέωσε το συμβόλαιο του Αντρέ Σιμόες έγκαιρα και το «πλήρωσε».

Πίσω από τους ελπιδοφόρους αλλά άπειρους Γαλανόπουλο-Αλεφ είχε τον Μοράν και τον Αϊντάρεβιτς. Το «πλήρωσε» και αυτό. Αποφάσισε να «τελειώσει» τον Σιμόες πολύ βιαστικά (όπως και τους Μπακασέτα-Λαμπρόπουλο) και το «πλήρωσε». Τώρα έχοντας μείνει στο -14 από την κορυφή και στο… μηδέν στο Champions League, έμεινε στον… άσο κυριολεκτικά. Και τρέχει καλύψει ότι μπορεί και ότι προλαβαίνει. Να διεκδικήσει το Κύπελλο Ελλάδος και μέχρι τέλος την 2η θέση ή το καλύτερο «εισιτήριο» του Europa League, για να μην «καταστρέψει» ολοκληρωτικά την σεζόν.

Και κάπως έτσι κινείται πριν φύγει το 2018 για να φέρει στα Σπάτα τον Νέναντ Κρίστισιτς. Τον Σέρβο χαφ που μπορεί να κάνει, όσα δεν μπορεί άλλος χαφ στην ΑΕΚ τούτη την στιγμή. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό για το πλάνο του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το πρώτο κακό μισό της χρονιάς.

Οι πρώτες αναλύσεις για τα χαρακτηριστικά του Σέρβου μέσου δείχνουν ότι η ΑΕΚ καλύπτει το μεγάλο κενό της στον άξονα με έναν παίκτη box to box που μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς και μένει να φέρει άμεσα και έναν κόφτη αντίστοιχου επιπέδου. Ο Κρίστισιτς ακόμη και στο επίπεδο του Champions League με Λίβερπουλ, Παρί Σεν Ζερμέν και Νάπολι έδειξε τι μπορεί να κάνει. Αυτό που δεν κατάφερε αντίστοιχα κανείς χαφ της ΑΕΚ στην περιπέτεια των έξι αγώνων με Μπάγερν Μονάχου, Μπενφίκα και Αγιαξ. Ο Σέρβος σε δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε ποιοτικούς μέσους παγκόσμιας κλάσης έδειξε τι… πάστας μέσος. Και στα 28 του δεν… έμεινε στην ηρεμία του Βελιγραδίου, αλλά ψάχνει ξανά την πρόκληση στην καριέρα του μετά το πέρασμα του σε Σαμπντόρια, Μπολόνια και Αλαβές.

Η ΑΕΚ του προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία. Ο ίδιος μένει να δείξει αν θα την αρπάξει. Το deal της Ενωσης είναι απόλυτα συμφέρον για το κλαμπ. Και άπαντες περιμένουν στο χορτάρι να δουν όσα δεν είδαν φέτος από τους μέσους της ΑΕΚ. Αυτό το… κάτι που της έλειπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ