Η ευτυχία του Σολδάνο

Η ευτυχία του Σολδάνο

Ο Αργεντινός σέντερ φορ πιάνει λιμάνι και οι πειραιώτες περιμένουν να δώσει το εύκολο γκολ. Το μεγάλο όπλο του Ολυμπιακού για την αξιοποίηση του 24χρονου στράικερ είναι η ποιότητα που έχουν οι πειραιώτες στην δημιουργία.

Ο Ολυμπιακός περιμένει πλέον την άφιξη του Φράνκο Σολδάνο στην Ελλάδα για να περάσει ο Αργεντινός από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία θα υπάρξουν οι ανακοινώσεις από πλευράς ερυθρόλευκων. Στο μεγάλο λιμάνι έκαναν τις κινήσεις που έπρεπε για να ολοκληρώσουν την μεταγραφή και ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πως και πως τον 24χρονο στράικερ, ώστε να ξεκινήσει άμεσα προπονήσεις στο Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι επέλεξαν τον νεαρό σέντερ φορ της Ουνιόν Σάντα Φε, περιμένοντας το εύκολο γκολ από τον λατινοαμερικάνο στράικερ. Και προχώρησαν στην συγκεκριμένη επιλογή έχοντας εδώ και πολύ καιρό τα βλέμματα στραμμένα στον παίκτη.

Κανείς δεν πρέπει να ξεχνά άλλωστε ότι το όνομα του Αργεντινού επιθετικού «έπαιξε» δυνατά και το περασμένο καλοκαίρι για τους ερυθρόλευκους, αλλά η μεταγραφή δεν είχε προχωρήσει. Ο Ολυμπιακός δεν «ξέχασε» όμως τον λάτιν σέντερ φορ και επανήλθε, με τις διαπραγματεύσεις να έχουν αυτή την φορά αίσιο τέλος.

Όπως προαναφέραμε οι ερυθρόλευκοι περιμένουν το εύκολο γκολ από τον 24χρονο στράικερ. Επέλεξαν τον Σολδάνο, έναν φορ περιοχής για να τελειώνει τις πολλές φάσεις που δημιουργούν στις αντίπαλες άμυνες οι πειραιώτες. Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι ο Αργεντίνος σέντερ φορ θα πρέπει να αισθάνεται ευτυχής που θα έχει δίπλα του συμπαίκτες που είναι σε θέση να τον «ταΐσουν» με πάσες που θα τον φέρνουν σε θέση βολής.

Γιατί αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πλεονέκτημα του Ολυμπιακού, το οποίο καλείται να εκμεταλλευτεί ο λατινοαμερικάνος στράικερ. Ο Φορτούνης που κάνει μια εξαιρετική χρονιά είναι σε θέση να «σερβίρει» γκολ στον Σολδάνο. Το ίδιο και οι δύο ακραίοι επιθετικοί της ομάδας του λιμανιού, Ποντένσε και Χριστοδουλόπουλος. Κανείς επίσης δεν πρέπει να ξεχνά τον Μπίμπαρς Νάτχο αλλά και τον Γκιγιέρμε οι οποίοι έχουν την πολύ καλή πάσα.

Είναι λοιπόν δεδομένο κι αυτό φάνηκε στο πρώτο μισό της σεζόν ότι ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία, γιατί πολύ απλά οι παίκτες που προαναφέραμε έχουν μεγάλη ποιότητα.

Είναι λοιπόν στο χέρι του Σολδάνο να γίνει ο στράικερ που θα μπορέσει να αξιοποιήσει σε μεγάλο βαθμό, αυτή την ικανότητα που έχουν οι ερυθρόλευκοι στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού. Τι θέλει ένας σέντερ φορ και ειδικά εκείνοι που κινούνται περισσότερο εντός περιοχής; Την καλή πάσα ώστε να τελειώσουν την φάση.

Ο Σολδάνο λοιπόν μπορεί να αισθάνεται σίγουρος για τις φάσεις που θα δημιουργήσουν οι ερυθρόλευκοι και το ζητούμενο από τον Αργεντίνο στράικερ είναι να βρει δίχτυα σε ευκαιρίες που χάθηκαν στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Ο Πέδρο Μαρτίνς ήθελε έναν φορ στο στυλ του Αργεντίνου και ο 24χρονος επιθετικός έρχεται στην Ελλάδα για βοηθήσει σε μια πολύ σημαντική περίοδο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη έχοντας ν’ αντιμετωπίσει τη Ντινάμο Κιέβου στην φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ και οι πειραιώτες ποντάρουν πολλά και στον Σολδάνο, σε ότι αφορά την προσπάθεια για πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ