ΑΕΚ, πάρ’ το απ’ την αρχή

ΑΕΚ, πάρ’ το απ’ την αρχή

Η νέα χρονιά προσφέρεται για ένα καινούργιο ξεκίνημα για την ΑΕΚ, που έχει μπροστά της έναν διπλό στόχο που για να επιτευχθεί, θα πρέπει η πρωταθλήτρια να πορευτεί… αλλιώς

Η νέα χρονιά ξεκινά με μεταγραφή για την ΑΕΚ. Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ντύνεται στα κιτρινόμαυρα και αυτόματα ανεβάζει επίπεδο την Ένωση. Μιας και μιλάμε για μια προσθήκη σε μια θέση-κλειδί για την λειτουργία της Ένωσης, που «φώναζε» πως απαιτούσε ενίσχυση. Ο Σέρβος χαφ εκτιμώ πως θα ξεχωρίσει με το «καλημέρα» στο ρόστερ του Δικεφάλου, που σιγά-σιγά αλλάζει μορφή.

Η Ένωση δείχνει την πρόθεση να μην σταματήσει στον Κρίστιτσιτς την χειμερινή της ενίσχυση. Με τουλάχιστον μια προσθήκη ακόμα να δείχνει πιθανή. Αν τελικά υπάρξει κι άλλη κίνηση, όλα δείχνουν πως θα αφορά στη θέση του εξτρέμ. Αφού για τον άξονα οι Κιτρινόμαυροι φαίνεται να εκτιμούν πως με τις λύσεις που υπήρχαν συν τον Σέρβο μέσο, είναι καλυμμένοι.

Η άμεση ενίσχυση του ρόστερ δεν αποτελεί ωστόσο το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ. Η Ένωση κινείται με το βλέμμα της και πιο μακριά. Αφού ο στόχος που υπάρχει αυτή τη στιγμή για τον Δικέφαλο είναι διπλός.

Οι Κιτρινόμαυροι θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή και να κλείσουν την τρέχουσα σεζόν όσο το δυνατόν καλύτερα. Να καλύψουν το χαμένο έδαφος, να σκαρφαλώσουν θέσεις στη βαθμολογία και να κυνηγήσουν μέχρι τέλους, την δεύτερη θέση. Που μπορεί να μην είναι εύκολο να κατακτηθεί, αλλά δεδομένα δεν έχει χαθεί. Τουλάχιστον ακόμα.

Παράλληλα, η ΑΕΚ χτίζει από τώρα για του χρόνου. Προκειμένου να διορθώσει τα λάθη του καλοκαιριού και να επιστρέψει και πάλι στην κορυφή. Ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς αναμένεται άμεσα να υπογράψει στην ΑΕΚ για το καλοκαίρι, την ίδια στιγμή που υπάρχουν κι άλλοι παίκτες που «τσεκάρονται» για του χρόνου. Ενώ ήδη έχει ξεκινήσει και η αξιολόγηση του ρόστερ, αναφορικά με τις εκκρεμότητες που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν. Που είναι αρκετές.

Αυτός ο διπλός στόχος που υπάρχει ενόψει για την ΑΕΚ απαιτεί από την πρωταθλήτρια αλλαγή… πλεύσης. Κυρίως σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική πολιτική της. Το πάθημα του καλοκαιριού είναι άλλωστε «φρέσκο» και πιστεύω πως έκανε άπαντες εντός Ένωσης να καταλάβουν, πως δεν γίνεται πάντα η ομάδα να… τρυπάει το ταβάνι της.

Η μεταγραφή του Κρίστιτσιτς και οι υπόλοιπες κινήσεις που γίνονται, δείχνουν πως η ΑΕΚ επιχειρεί να βαδίσει σε έναν νέο δρόμο. Μιας και αυτός που ακολουθούσε μέχρι στιγμής, ήταν ξεκάθαρο πως δεν θα οδηγούσε εκεί που ήθελε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ