Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπέμπει SOS, στηρίξτε τους

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκπέμπει SOS, στηρίξτε τους

Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το σωματείο βρίσκεται στον προθάλαμο της εντατικής. Χρειάζεται συσπείρωση και όχι αδιαφορία.

Μπορεί η προσοχή όλων να είναι στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και στις μεταγραφές που θα κάνουν οι άνθρωποι του Ιβάν Σαββίδη, όμως υπάρχει μια ομάδα που φοράει τα ίδια χρώματα, έχει το ίδιο σύμβολο, αριστερά στη φανέλα, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Αυτή δεν είναι άλλη από το μπασκετικό τμήμα. Το δυστύχημα για την ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι πως ο ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος που τα τελευταία χρόνια βοηθούσε συνεχώς την ομάδα, σταμάτησε να στηρίζει την προσπάθεια του Μπάνε Πρέλεβιτς και των συνεργατών του.

Είναι αλήθεια πως με την οικονομική βοήθεια του Ιβάν Σαββίδη, η ομάδα στραβά κουτσά τα είχε καταφέρει. Ήταν, όσο μπορούσε συνεπείς στις υποχρεώσεις της απέναντι σε καλαθοσφαιριστές, τρίτους, αλλά και στο δημόσιο. Η κατάσταση αυτή την στιγμή είναι εξαιρετικά δύσκολη καθώς φαίνεται ότι πλέον αυτή ξέφυγε από τον έλεγχο της ΚΑΕ.

Από την αρχή της σεζόν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ανήμερα της Πρωτοχρονιάς δεν πραγματοποιήθηκε προπόνηση λόγω αποχής των παικτών. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ βρέθηκε στο «Παλατάκι» και συζήτησε μαζί τους, σκιαγραφώντας παράλληλα την κατάσταση. Οι περισσότεροι παίκτες έχουν να λαμβάνουν χρήματα τουλάχιστον δύο μηνών, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου είναι ακόμη πιο πίσω σε πληρωμές και περίμεναν ότι μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη θα εισέπρατταν τουλάχιστον ένα μηνιάτικο

Στη συνάντηση με τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο τελευταίος τους εξήγησε τη δυσκολία στην ανταπόκριση στις πληρωμές. Μάλιστα συνέστησε υπομονή καθώς όπως τους είπε «κανένας παίκτης δεν έχει χάσει χρήματα από τον ΠΑΟΚ». Μάλιστα τους ζήτησε αν κάποιος έχει βιοποριστικό πρόβλημα να μιλήσει μαζί του για να δουν τι μπορούν να κάνουν.

Είναι ξεκάθαρο ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον Ιβάν Σαββίδη καθώς είναι ο μοναδικός που μπορεί να αποτρέψει την εικόνα αποσύνθεσης την οποία εμφανίζει σήμερα η ομάδα. Δημοσίως στον ΠΑΟΚ δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες, είναι προφανές όμως ότι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ. Όμως μέχρι να αποφασίσει ο ομογενής επιχειρηματίας αν θα ασχοληθεί η θα βοηθήσει οικονομικά την ομάδα έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος.

Το άσχημο για τον Πρέλεβιτς είναι πως οι επώνυμοι ΠΑΟΚτσήδες που μπορούν να στηρίξουν οικονομικά την ομάδα απέχουν γενικώς. Δεν ασχολούνται. Έχουν γυρίσει την πλάτη τους. Ακόμα και ο κόσμος δεν δείχνει ζεστός. Το «Παλατάκι» είναι σχεδόν σε κάθε παιχνίδι. Τα εισιτήρια είναι ελάχιστα και τα έσοδα πενιχρά τα οποία δεν φτάνουν να πληρωθούν ούτε τα νερά και τα φώτα. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουμε την ομάδα και να την στηρίξουμε ηθικά και φυσικά οικονομικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ