Τους «ξάφνιασε» όλους ο Μασούρας

Τους «ξάφνιασε» όλους ο Μασούρας

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έχει καταλάβει τι πρέπει να κάνει για να ανταποκριθεί στις μεγάλες απαιτήσεις. «Ξάφνιασε» ακόμα και τον Μαρτίνς ο Μασούρας και ο Πορτογάλος θα ανταμείψει άμεσα τον 25χρονο άσο.

Ο Ολυμπιακός προχώρησε τον Δεκέμβριο στην απόκτηση ενός παίκτη που είχε κάνει την διαφορά στην ομάδα του από το περσινό πρωτάθλημα ενώ φέτος (στο πρώτο μισό της σεζόν) είχε ακόμα καλύτερη εικόνα. Οι ερυθρόλευκοι πήραν λοιπόν τον Γιώργο Μασούρα από τον Πανιώνιο, έχοντας παρακολουθήσει για μεγάλο διάστημα τον παίκτη και ο 25χρονος εξτρέμ είναι εδώ και οκτώ μέρες Ρέντη.

Έχει λοιπόν ενδιαφέρον να σταθούμε σ’ ένα στοιχείο που είναι πολύ σημαντικό για έναν νέο παίκτη που πηγαίνει στον Ολυμπιακό. Οι απαιτήσεις είναι πολύ μεγάλες, το βάρος της φανέλας τεράστιο και για να παίξει κάποιος στους ερυθρόλευκους θα πρέπει να δουλέψει πολύ σε κάθε προπόνηση.

Ειδικά μάλιστα στην περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνς η εικόνα ενός παίκτη στις προπονήσεις είναι βασικό κριτήριο για τις ευκαιρίες που θα πάρει κι αυτό είναι κάτι που του έχουν καταλάβει (από το καλοκαίρι κιόλας) οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον Μασούρα ότι έδειξε και με το παραπάνω μάλιστα σ’ αυτές τις πρώτες του προπονήσεις στο Ρέντη ότι πήγε στον Ολυμπιακό για να παίξει. Έδειξε με την προσπάθεια που κάνει ότι θέλει να δείξει στον προπονητή του πως μπορεί να ποντάρει πάνω του.

Κι αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι οι νέοι του συμπαίκτες έχουν να λένε για την διάθεση που έβγαλε στο Ρέντη ο Μασούρας αλλά φυσικά αυτό που έχει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι η πρώτη γνώμη που σχημάτισε ο προπονητής του Ολυμπιακού για το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πειραιωτών.

Ο Μασούρας «ξάφνιασε» ακόμα και τον Μαρτίνς με την εικόνα που έχει βγάλει στο Ρέντη και αυτό βέβαια είναι κάτι που άρεσε πολύ στον έμπειρο τεχνικό της ομάδας του λιμανιού. Ο Μαρτίνς βλέπει ένα νέο παιδί στην ομάδα του που βγάζει πολύ μεγάλη διάθεση για να παίξει και ο Πορτογάλος θ’ ανταμείψει τον Μασούρα για την προσπάθεια που έχει κάνει στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός θα παίξει την Τρίτη με την Ξάνθη (εκτός έδρας) για το Κύπελλο και όλα δείχνουν ότι στην αποστολή των πειραιωτών θα είναι και ο Μασούρας και ίσως ο Μαρτίνς να του δώσει και χρόνο συμμετοχής. Είναι πάντως πολύ σημαντικό ότι ο νεαρός εξτρέμ πήγε στο Ρέντη έχοντας μια σωστή νοοτροπία, η οποία θα τον βοηθήσει στην προσπάθεια του να παίξει στον Ολυμπιακό.

Όπως προαναφέραμε οι απαιτήσεις στην ομάδα του Πειραιά είναι μεγάλες και ο Μασούρας γνωρίζει πολύ καλά ότι υπάρχει ένας μόνο «δρόμος» για να πετύχει στην ομάδα του Πειραιά. Δουλειά και μόνο δουλειά και ο Μασούρας θα δικαιωθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ