Προστατευόμενο αθλητικό προϊόν

Προστατευόμενο αθλητικό προϊόν

Ο Άρης είχε εντός και εκτός παρκέ τη θέληση που τον οδήγησε στη νίκη.

Όταν η ομάδα καταθέτει ψυχή στο παρκέ και το κοινό είναι εκεί για να στηρίξει στις άτυχες στιγμές στο ματς, το αποτέλεσμα είναι συνήθως αυτό που –κατά παράδοξο αλλά αληθινό τρόπο- εμφανίστηκε για πρώτη φορά φέτος (!) στο NGH. Νίκη του Άρη.

Το μπάσκετ του Άρη είναι ένα από τα λίγα αθλητικά μεγέθη της χώρας. Έχει υπάρξει «εθνικό αθλητικό προϊόν» και στα δικά μου χρόνια τουλάχιστον δεν ξέρω πολλά τέτοιο σε ομαδικά σπορ. Και εξακολουθεί να αναγνωρίζεται διεθνώς, παρά την έλλειψη παρουσίας στο τοπ επίπεδο της Euroleague.

Ως τέτοιο, σήμερα το απόγευμα, ένα από τα πιο κρύα του χειμώνα, με πολλές δυσκολίες στις μετακινήσεις για πολλούς από όσους βρέθηκαν στις κερκίδες, ο κόσμος του κλαμπ το κράτησε ζεστό, το αγκάλιασε για να το προστατέψει και το γκρουπ έμεινε όρθιο την κρίσιμη στιγμή, για να πάει παρακάτω, στις επόμενες μάχες που θα φέρουν τα αποτελέσματα που οδηγούν στην ηρεμία.

Ο Άρης δεν ξεχειλίζει από ταλέντο φέτος, αλλά σήμερα έδειξε να ξεχειλίζει από θέληση και το έκανε στην άμυνα.

Δεν κέρδισε ακόμη την επιβίωση φυσικά, τα επόμενα δυο ματς στο Ρέθυμνο και στο Παλέ με το Λαύριο, είναι δυο ευκαιρίες να γίνει απλούστερη η συνέχεια της σεζόν. Και ελπίζω ότι με την βελτίωση της ψυχολογίας και της απόδοσης, ιδιαιτέρως και κάποιων παικτών με ποιότητα όπως οι Τζόουνς και Μποχωρίδης, θα τα καταφέρει.

Υπάρχει βέβαια και το κομμάτι εκτός του αγωνιστικού. Το κλαμπ έχει σημαντικά ανοιχτά θέματα: Τα μπαν από τη FIBA και τα υπόλοιπα από το άρθρο 99, είναι προϋποθέσεις εξυγίανσης και διαμόρφωσης συνθηκών για ένα επόμενο βήμα, πιο κοντά στο αληθινό του μέγεθος. Είναι υποθέσεις που κοστίζουν αλλά πρέπει να κλείσουν γιατί κάθε τι άλλο θα είναι ολέθριο.

Έτσι λοιπόν η γενική συνέλευση της 17ης του μήνα, παραμένει εξαιρετικά σημαντική και ενδιαφέρουσα, προκειμένου ενώπιον της οικογένειας, η ιδιοκτησία να αναλύσει –μεταξύ άλλων και- τα δεδομένα για την κατάσταση στην οποία είναι η εταιρία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ