Τα δύο «θέλω» του Μαρτίνς

Τα δύο «θέλω» του Μαρτίνς

Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σε ρυθμούς αγωνιστικής δράσης σχεδόν μετά από ένα μήνα χωρίς παιχνίδια. Η εκτός έδρας μάχη με την Ξάνθη και οι δύο επιθυμίες του Πορτογάλου προπονητή για την αυριανή αναμέτρηση Κυπέλλου στα Πηγάδια.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει αύριο εκτός έδρας την Ξάνθη στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για την φάση των 16 του Κυπέλλου και οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς σχεδόν μετά από ένα μήνα. Γίνεται λοιπόν εύκολα αντιληπτό ότι μετά από την συγκεκριμένη διακοπή το ζητούμενο για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι να συνεχίσουν από εκεί που… σταμάτησαν.

Κι όλοι φυσικά θυμούνται την πολύ καλή κατάσταση στην οποία βρίσκονταν οι ερυθρόλευκοι, αφήνοντας άλλωστε εκτός Ευρώπης την Μίλαν με την εντυπωσιακή τους νίκη στο Καραϊσκάκη. Αυτό είναι ένα «στοίχημα» για τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του ενόψει της επανέναρξης των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν επιστρέφει στην δράση αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας την Ξάνθη για το Κύπελλο και αυτό που πρέπει να σημειωθεί αφορά τις απαιτήσεις του Πέδρο Μαρτίνς, τα «θέλω» του Πορτογάλου τεχνικού της ομάδας του λιμανιού. Και θα είναι ένα παιχνίδι που θέλει προσοχή για πολλούς λόγους.

Ο Μαρτίνς ήταν πολύ συγκεκριμένος μιλώντας στους παίκτες του για την αυριανή αναμέτρηση κι αυτά που θέλει ο 48χρονος τεχνικός είναι ένταση στα τρεξίματα και φυσικά ένα σκορ πρόκρισης. Οι παίκτες του Ολυμπιακού δούλεψαν πολύ το τελευταίο δεκαήμερο, μετά δηλαδή την επιστροφή τους από την άδεια των Χριστουγέννων και θέλουν να «βγάλουν» στο γήπεδο την κοπιαστική δουλειά που έκαναν στο Ρέντη.

Και είναι αλήθεια ότι ο Μαρτίνς έφτασε στο… κόκκινο την ένταση των προπονήσεων, γιατί πολύ απλά θεωρεί ότι αυτό θα είναι ένα πολύ σημαντικό «όπλο» των ερυθρόλευκων και στις τρεις διοργανώσεις. Τα παιχνίδια είναι πολλά και ο 48χρονος τεχνικός των πειραιωτών θέλει την ομάδα του στο 100%.

Ο κόουτς των πειραιωτών ζήτησε λοιπόν από τους παίκτες του να δείξουν ότι συνεχίζουν σε ρυθμούς πρώτου γύρου και ακόμα καλύτερα, σε ότι έχει να κάνει με την φυσική κατάσταση αλλά και τα τρεξίματα της ομάδας. Και ποντάρει πολλά πάνω σ’ αυτό ο προπονητής των ερυθρόλευκων, έχοντας όπως προαναφέραμε, δουλέψει πολύ πάνω στο συγκεκριμένο στοιχείο στις προπονήσεις.

Επίσης είναι ξεκάθαρο πως στόχος του Ολυμπιακού είναι να πάρει σκορ πρόκρισης στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης από το αυριανό παιχνίδι, ώστε ν’ απλουστεύσει τα πράγματα όταν θα γίνει η ρεβάνς. Κι αυτό ακριβώς θέλει και ο προπονητής των ερυθρόλευκων ώστε να μπορεί να δώσει ανάσες παίκτες του όταν ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Ξάνθη στο δεύτερο παιχνίδι.

Το πρόγραμμα των ερυθρόλευκων θα είναι «φορτωμένο» και καταλαβαίνει εύκολα κάποιος πόσο σημαντικό θα είναι για τον προπονητή των πειραιωτών να δει την ομάδα του να κατακτά ένα σκορ πρόκρισης από το πρώτο παιχνίδι με αντίπαλο την Ξάνθη.

Αυτό που είναι επίσης σημαντικό για τον Πορτογάλο προπονητή του Ολυμπιακού είναι ότι θα έχει στην διάθεση του τον Χριστοδουλόπουλο και τον Χασάν, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν.

Είναι μεγάλη υπόθεση για τον Πορτογάλο τεχνικό η επιστροφή των δύο παικτών και ο Μαρτίνς αναμένεται επίσης να δώσει χρόνο συμμετοχής και στον νεοαποκτηθέντα Γιώργο Μασούρα. Δεν χωρά λοιπόν αμφιβολία πως τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω στον 25χρονο εξτρέμ, ο οποίος έχει κερδίσει τις εντυπώσεις τις λίγες μέρες που βρίσκεται στο Ρέντη. Ο Μαρτίνς λοιπόν θα δώσει την ευκαιρία στον νεαρό άσο και ο Μασούρας αναμένεται να κάνει αύριο ντεμπούτο με την φανέλα του Ολυμπιακού.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ