Παναθηναϊκός : Το μπαλάκι στους παίκτες

Παναθηναϊκός : Το μπαλάκι στους παίκτες

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού είναι «βουνό» και οι πράσινοι καλούνται να ανταποκριθούν ανεξαρτήτως αποφάσεων.

Κι έρχεται η στιγμή που το μπαλάκι επιστρέφει ξανά στους παίκτες. Διότι αυτοί δίνουν τις «μάχες» μέσα στο παρκέ, αυτοί κυρίως κάνουν τον προπονητή «μάγκα ή … δάγκα».

Ο Ρικ Πιτίνο συνεχίζει με αργά βήματα, αλλά με μεθοδικότητα να αλλάζει πράγματα στην αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού, παράλληλα μάλιστα μαθαίνει την ομάδα, αλλά και τη νέα πραγματικότητα στην οποία ήρθε, αλλά το επαναλαμβάνουμε, δεν μπορεί να κάνει θαύματα και μαγικά. Αυτά δεν υπάρχουν.

Συνεπώς οι παίκτες είναι εκείνοι που θα πρέπει να ανταποκριθούν στα μεγάλα «πρέπει» που υπάρχουν μπροστά τους και να αποδείξουν ότι μπορούν να τα καταφέρουν.

Το ευνοϊκό πρόγραμμα του α’ γύρου πήγε στράφι με ανόητες εντός έδρας ήττες και «αιχμαλωσίες» μακριά από το ΟΑΚΑ. Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει να ανέβει ένα τεράστιο βουνό.

Συγκεκριμένα παίζει την Τετάρτη με τη Μπάγερν Μονάχου στο Μαρούσι, μετά από δυο ημέρες στη Βαρκελώνη με τη Μπαρτσελόνα και μετά συνεχόμενα στο Κάουνας και το Τελ Αβίβ!

Με την εικόνα των πρασίνων στο ΣΕΦ, πάνε λογικά για 0/4. Το θέμα είναι αν θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός που είδαμε κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Την ίδια στιγμή ο Πιτίνο και η διοίκηση της ομάδας αναζητούν έναν… Ουοναμέικερ με καλύτερο σουτ και λιγότερα χρήματα. Οι πράσινοι ποντάρουν στις… άκρες που έχει ο Ιταλοαμερικανός προπονητής στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, όπου με τις γνωριμίες και το κύρος του μπορεί να δελεάσει κάποιον παίκτη και να τον πείσει να έρθει να παίξει στην Ελλάδα.

Η ανάγκη για την ενίσχυση της ομάδας στην περιφέρεια είναι επιτακτική και δεν μπορεί να περιμένει. Όμως οι ημέρες περνούν και είναι αδύνατο όποιος έρθει, να βοηθήσει με τη Μπάγερν και τη Μπαρτσελόνα.

Η περίπτωση του Τζέιμς Νάναλι είναι από αυτές που μπορούν να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό και ίσως να υπάρχει στη συνέχεια αρκετός δρόμος μεταξύ των δυο πλευρών.

Για την ώρα βέβαια οι υπάρχοντες παίκτες είναι εκείνοι που θα πρέπει ανταποκριθούν στα «πρέπει» και να παλέψουν για να σωθεί η παρτίδα. Διότι κινδυνεύει να χαθεί από τια αρχές του β’ γύρου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ