Ολυμπιακός : Πώς να αγοράσεις τη φανέλα;

Ολυμπιακός : Πώς να αγοράσεις τη φανέλα;

Η περίπτωση του Γιαννιώτη έρχεται να μας θυμίσει τους βασικούς κανόνες της μπάλας…

Ξεκίνησε καλά, αλλά έμεινε στα μισά της διαδρομής. Μέχρι τώρα μετρούσε 13 συμμετοχές, όσες και ο «ανταγωνιστής» του κάτω από την εστία του Ολυμπιακού, όμως στη δική του βασιλόπιτα δεν βγήκε ούτε… κομμάτι.

Ο Ανδρέας Γιαννιώτης δεν μπόρεσε να σηκώσει τελικά το γάντι και φαίνεται να χάνει τη μονομαχία από τον Ζοσέ Σα, παρά το γεγονός ότι στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι ρευστά. Ωστόσο, αν και ξεκίνησε από καλύτερη αφετηρία, εντούτοις δεν κατάφερε να αντέξει στην πορεία της διαδρομής, αν και ο Ολυμπιακός θα ήθελε να καθιερώσει στην ενδεκάδα του ένα «δικό του παιδί», για τους λόγους που μπορεί να καταλάβει ο καθένας.

Παρά ταύτα, δεν υπάρχει κανένας «όρος» στο συμβόλαιο οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή που θα καθιστά «υποχρεωτική» την παρουσία του, όπως μπορεί να πίστεψε ο Γιαννιώτης- και πέρυσι ο Καπίνο. Τη φανέλα δεν έχεις τη δυνατότητα να την αγοράσεις για να την πάρεις σπίτι σου, όπως λέμε στην μπάλα, θα πρέπει να την κερδίσεις, για την ακρίβεια να την κατακτήσεις.

Πόσο μάλλον όταν είσαι στον Ολυμπιακό, με τον εσωτερικό ανταγωνισμό να είναι στα ύψη. Όταν ο αντίπαλος του Καπίνο ήταν ο Προτό, τότε ο Στέφανο θα έπρεπε να φτάσει στο ταβάνι των δυνατοτήτων του κι όχι να υποπίπτει σε λάθη όπως αυτά στα ματς με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας και την ΑΕΚ. Ο Γιαννιώτης είδε τον… Βούκοβιτς να του δίνει το «φιλί της ζωής» στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο και πάλι αυτό δεν του στάθηκε αρκετό για να κρατήσει τη θέση του μετά το ματς με τον ΟΦΗ, το 90λεπτο που αποτέλεσε την αφετηρία για τον Μαρτίνς, ώστε να μας παρουσιάσει και την υπόλοιπη ομάδα του που έτσι κι αλλιώς θα έπρεπε να τη δούμε κάποια στιγμή στο γήπεδο.

Ο Σα έχοντας παίξει με την Πόρτο και μάλιστα ακόμη και στο Τσάμπιονς Λιγκ φάνηκε πιο σίγουρος. Δεν μπόρεσε να σταματήσει την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα του από το σουτ βολέ του Κάτσε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (σημαδιακό, όπως καταλαβαίνετε, παιχνίδι) όμως απέκρουσε το πέναλτι στην αναμέτρηση με την Μπέτις και μάλιστα με δύο επεμβάσεις.

Και μπορεί να νικήθηκε από την κεφαλιά του Ζαπάτα στον «τελικό» με την Μίλαν, όμως από τη στιγμή που η μπάλα είχε διαλέξει τον Ολυμπιακό για εκείνη τη βραδιά δεν θα μπορούσε να αφήσει έξω τον τερματοφύλακά του. Έχει και η στρογγυλή θεά τους δικούς της κανόνες τους οποίους ούτε μπορεί να αμφισβητήσει κανένας, αλλά ούτε και έχει τη δύναμη να πάει κόντρα σε αυτούς.

Σε τέτοιες περιπτώσεις ο μόνος τρόπος «αντίδρασης» είναι η σκληρή δουλειά και η επιμονή. Κι όσοι παίκτες κατάφεραν να παρουσιάσουν αυτόν τον συνδυασμό, τότε δεν ήταν λίγες οι φορές που πήγαν πέρα και από το πραγματικό τους ταλέντο…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ