Η μεγάλη ευκαιρία του Μασούρα

Η μεγάλη ευκαιρία του Μασούρα

Ο Πέδρο Μαρτίνς πιστεύει πολύ στον νεαρό εξτρέμ και τον «ρίχνει στα βαθιά». Η εμπιστοσύνη που δείχνει ο Πορτογάλος και η μεγάλη ευκαιρία που έχει ο Μασούρας για ένα καλό ξεκίνημα στον Ολυμπιακό.

 

Έχουμε επανειλημμένα αναφερθεί (από την περίοδο κιόλας της προετοιμασίας) πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δίκαιος απέναντι στους παίκτες του κι αυτό είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα του Πορτογάλου που έχει «κερδίσει» τους ερυθρόλευκους. Είναι επίσης δεδομένο πως ο Μαρτίνς θα δώσει ευκαιρίες σε παίκτη που τον βλέπει να προσπαθεί πολύ στην προπόνηση και αυτό ακριβώς θα κάνει με τον Μασούρα στην Ξάνθη.

Οι πληροφορίες λοιπόν θέλουν τον Πορτογάλο τεχνικό της ομάδας του λιμανιού να χρησιμοποιεί στην βασική εντεκάδα τον Μασούρα, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του νέου μεταγραφικού αποκτήματος των πειραιωτών. Και ο Μαρτίνς «ρίχνει» από νωρίς τον Μασούρα στα «βαθιά» επειδή είδε πράγματα που του άρεσαν στις δέκα μέρες που είναι στο Ρέντη ο 25χρονος εξτρέμ.

Και είναι σίγουρα η μεγάλη ευκαιρία του Μασούρα για να δείξει από την αρχή στον προπονητή του πως είναι σε θέση να προσφέρει πολλά στην ομάδα του Πειραιά παίζοντας τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και πίσω από τον σέντερ φορ. Κι αυτό που έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στον Πέδρο Μαρτίνς είναι ότι ο Μασούρας έδειξε μια πολύ καλή προσαρμογή στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας και σ’ αυτά που θέλει ο Μαρτίνς από τους ερυθρόλευκους.

Ο Μασούρας ξέρει πολύ καλά ότι ο συναγωνισμός στον Ολυμπιακό είναι μεγάλος και αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια για να κερδίσει το «στοίχημα». Τις δυνατότητες τις έχει και είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι έχει και την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Είναι μεγάλη υπόθεση για ένα νέο παίκτη που μόλις πήρε μεταγραφή, να βλέπει τον προπονητή του να δείχνει τόσο μεγάλη εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του.

Κι αυτό το έκανε ο Μαρτίνς γιατί είδε πράγματα στο παιχνίδι του Μασούρα που του έκαναν καλή εντύπωση. Όπως και να’ χουν τα πράγματα η ουσία είναι ότι ο 25χρονος εξτρέμ έχει μπροστά του μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να παίξει στην ομάδα του λιμανιού. Και θα είναι κρίμα να μην εκμεταλλευτεί αυτή την ευκαιρία, γιατί θα δουλέψει μ’ έναν προπονητή που τον πιστεύει και θέλει να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Όλοι βέβαια κρίνονται στο γήπεδο και ο Μασούρας θα έχει σήμερα, στο παιχνίδι Κυπέλλου απέναντι στην Ξάνθη, την πρώτη ευκαιρία για να δείξει πως μπορεί ν’ ανταποκριθεί με επιτυχία στις απαιτήσεις που έχουν οι ερυθρόλευκοι. Οι συνθήκες είναι ιδανικές για τον πρώην άσο του Πανιωνίου και αυτές τις συνθήκες πρέπει να τις εκμεταλλευτεί ο νεαρός ακραίος επιθετικός. Στο χέρι του είναι να κάνει καριέρα στην ομάδα του Πειραιά και το θετικό είναι πως εμφανίζεται αποφασισμένος να πετύχει. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε στο γήπεδο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ