Ο ΠΑΟΚ έχει την λύση μπροστά του, αλλά δεν την βλέπει!

Ο ΠΑΟΚ έχει την λύση μπροστά του, αλλά δεν την βλέπει!

Την ώρα που ο Πρίγιοβιτς κουνάει μαντήλι και ετοιμάζεται να γίνει Σαουδάραβας, στον ΠΑΟΚ προτιμούν να σπαταλήσουν εκατομμύρια ευρώ για ξένο επιθετικό και όχι να φέρουν στην Τούμπα τον πιο «καυτό» φορ και πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος τον Ευθύμη Κουλούρη.

Το σήριαλ Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς φτάνει από ώρα σε ώρα στο τέλος του με τον Σέρβο επιθετικό να γίνεται Σαουδάραβας παίρνοντας ένα μυθικό συμβόλαιο από την Αλ Ιτιχαντ και τον ΠΑΟΚ τα 10 εκατ. € σε τέσσερις δόσεις. Πλέον στο Δικέφαλο αναζητούν επιθετικό για να καλύψει το τεράστιο κενό που θα αφήσει πίσω του ο 28χρονος ποδοσφαιριστής. Το ψάξιμο ξεκίνησε, τα ονόματα πολλά, όμως φαίνεται πως σ’ έναν θα επικεντρωθούν αυτό του Μάρκους Μπεργκ. Θεωρούν πως ο Σουηδός, παρά την ηλικία του παραμένει καυτός και μπορεί να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς στην επίτευξη του μεγάλου στόχου.

Ο Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη του μεσούσης της χρονιάς, για να φέρει στην Τούμπα ένα δυνατό όνομα αντάξιο του Πρίγιοβιτς. Μ’ αυτή την απόφαση, ουσιαστικά κλείνουν στην Τούμπα για δεύτερη φορά την πόρτα στον Ευθύμη Κουλούρη. Μια απόφαση άδικη για τον 22χρονο επιθετικό που περίμενε όσο ήταν στον ΠΑΟΚ ευκαιρίες για να δείξει ότι μπορεί να σταθεί δίπλα στον Πρίγιοβιτς και όχι στην σκιά του.

Είδατε τι έγινε στο ματς κυπέλλου με τον Απόλλων Σμύρνης, πέτυχε τρία γκολ δίνοντας από τώρα την πρόκριση στον Ατρόμητο για την επόμενη φάση του θεσμού. Στο πρωτάθλημα έχει πετύχει 11 τέρματα, ενώ έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες 43. Με τα τρία γκολ που πέτυχε έφτασε τα 17 γκολ σε 18 παιχνίδια την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Σχεδόν 1 γκολ ανά ματς με λίγα λόγια για το νεαρό στράικερ που έχει καταφέρει και κάτι ακόμα: Έχει σκοράρει παραπάνω από τα τριπλάσια τέρματα σε μισή σεζόν σε σχέση με πέρυσι. Για την ακρίβεια τη σεζόν 2017-2018 σε 21 ματς με τον ΠΑΟΚ είχε βρει δίχτυα 5 φορές.

Η πρώτη ήταν το καλοκαίρι, όταν τον έστειλαν στον Ατρόμητο για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, τη στιγμή που υπέγραφαν στο Δικέφαλο οι Τσούμπα Ακπομ και Νίκος Καρέλης. Ο 22χρονος επιθετικός φέτος στον Ατρόμητο κάνει εκπληκτικά πράγματα. Σκοράρει κατά ριπάς. Είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα βάζοντας από κάτω τον «γκρινιάρη» Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Η δεύτερη φορά είναι τώρα. Στον ΠΑΟΚ, προτιμούν να αφήσουν ένα δικό τους παιδί που γνωρίζει τα αποδυτήρια, την ομάδα, την ψυχοσύνθεση του κόσμου, το πρωτάθλημα, στον Ατρόμητο παρά να το φέρουν στην Τούμπα. Αυτό που αναφέρουν οι Θεσσαλονικείς είναι πως υπάρχει συμφωνία για ένα χρόνο με την ομάδα του Περιστερίου και θα έπρεπε να την «σπάσουν». Αν θέλανε θα μπορούσανε να το κάνουν μέσα σε λίγα λεπτά και χωρίς κάποιο σημαντικό κόστος για τα ταμεία της ΠΑΕ. Όμως δεν θα το κάνουν, όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί δεν θέλουν. Επίσης δεν θέλουν να «σπάσουν» τον δανεισμό του Κουλούρη για να μην αποδυναμώσουν τον Ατρόμητο, όπως και με τον Γιαννουλη που τέθηκε θέμα αλλά δεν θέλησαν να χαλάσουν την συμφωνία με τον Σπανό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ