Ο Κούτρης έκανε το δύσκολο και δικαιώνεται

Ο Κούτρης έκανε το δύσκολο και δικαιώνεται

Ο δύσκολος δρόμος του νεαρού μπακ από τον περασμένο Μάιο. Η μεγάλη προσπάθεια, η σκληρή δουλειά στο Ρέντη και η επιμονή για το come back. Παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους νέους παίκτες ο Κούτρης

Ο Λεονάρντο Κούτρης είναι από τους παίκτες που έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα και όχι άδικα, καθώς οι εμφανίσεις του έχουν εντυπωσιάσει. Ήδη οι ερυθρόλευκοι απέρριψαν πρόταση της Τζένοα για τον νεαρό αριστερό μπακ, ύψους πέντε εκατ. ευρώ και δεν υπήρχε περίπτωση να πουν ναι οι πειραιώτες σε παραχώρηση του παίκτη με τέτοιο ποσό.

Για να κουβεντιάσουν το ενδεχόμενο πώλησης του Κούτρη οι ερυθρόλευκοι η πρόταση θα πρέπει να είναι διπλάσια. Πάμε όμως να πούμε ορισμένα σημαντικά πράγματα για τον νεαρό μπακ, καθώς ο Κούτρης αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κάθε νέο ποδοσφαιριστή. Και το λέμε αυτό για να αναδείξουμε την προσπάθεια που έχει κάνει τον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στον Ολυμπιακό.

Κι αυτό το διάστημα δεν ήταν όλα ρόδινα για τον νεαρό αμυντικό, αλλά ο Κούτρης έδειξε με την προσπάθεια που έκανε ότι η σκληρή δουλειά δικαιώνεται. Δεν είναι μόνο ότι κέρδισε θέση βασικού στην προετοιμασία του 2017, δείχνοντας ότι ήταν αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.

Ο Κούτρης στάθηκε άτυχος και στο φινάλε του περσινού πρωταθλήματος με τον σοβαρό τραυματισμό στο χέρι του, στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Ριζούπολη. Το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν εύκολο λοιπόν για τον Κούτρη. Πρώτα απ’ όλα ο συναγωνισμός για μια θέση στην εντεκάδα ήταν μεγάλος και ο νεαρός μπακ είδε έναν άλλον νέο παίκτη, τον Τσιμίκα, να ξεκινά βασικός την σεζόν στα πλάνα του προπονητή.

Ο Κούτρης έκανε αυτό που πρέπει να κάνει κάθε παίκτης που έχει φιλοδοξίες και θέλει να πετύχει στην καριέρα του. «Έσκυψε το κεφάλι» και δούλεψε πολύ στο Ρέντη. Δούλεψε πολύ σε κάθε προπόνηση έχοντας στο μυαλό του πως θα ξανακερδίσει την θέση του βασικού.

Και η αρχή βέβαια έγινε σ’ εκείνο το ματς με την Μίλαν στο Μιλάνο. Εκεί όλοι διαπίστωσαν ότι ο Κούτρης ήταν έτοιμος για το come back. Όπως προαναφέραμε ο αριστερός μπακ της ομάδας του Πειραιά ακολούθησε τον δύσκολο δρόμο. Δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα γι’ αυτόν με τον τραυματισμό στο χέρι και δεν χωρά αμφιβολία ότι δικαιώθηκε για την προσπάθεια που έκανε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του είδε πως Κούτρης ήταν πανέτοιμος για να μπει στο βασικό σχήμα της ομάδας του και ο νεαρός αμυντικός επέστρεψε δριμύτερος. Όπως προαναφέραμε η Τζένοα έκανε επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό η οποία απορρίφθηκε αλλά δεν είναι η μοναδική ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη. Ήδη έχει ακουστεί η Γουέστ Χαμ στην οποία είναι ο Ουσίγιος κι αυτό δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ