Οι καθυστερήσεις στον ΠΑΟΚ τρελαίνουν τον κόσμο

Οι καθυστερήσεις στον ΠΑΟΚ τρελαίνουν τον κόσμο

Ο κόσμος του Δικέφαλου περισσότερο ανησυχεί για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στην ομάδα στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, παρά για τα πρόσωπα.

Ο ΠΑΟΚ γενικά αργεί. Και αυτό τρελαίνει τον κόσμο περισσότερο απ’ όλα. Αργεί πολύ και στις μεταγραφικές του κινήσεις και στις ανανεώσεις συμβολαίων κομβικών παικτών, οι οποίες έπρεπε να έχουν κλείσει ήδη για να είναι και αυτοί προσηλωμένοι μόνο στα αγωνιστικά θέματα της ομάδας.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ υπέστη ρήξη αχίλλειου τένοντα στις 17/12/2018 στο ματς του ΠΑΟΚ στη Λιβαδειά. Όταν διαπιστώθηκε και επίσημα το μέγεθος του προβλήματός του και ότι θα χάσει την υπόλοιπη σεζόν, αποφασίστηκε να πάρει η ομάδα κι άλλον χαφ, γιατί μπορεί να έχει θέματα μένοντας μόνο με τους Μαουρίσιο, Κάνιας και Σάκχοφ.

Τέσσερις εβδομάδες (και κάτι…) μετά ο ΠΑΟΚ ακόμη δεν έχει βρει τον χαφ που χρειάζεται και ο χρόνος τρέχει… Λόγω αυτής της καθυστέρησης, καθυστερεί και η ανανέωση του Κάνιας ή του Σάκχοφ, των οποίων τα συμβόλαιο τελειώνουν το προσεχές καλοκαίρι. Πλέον θα μείνει μάλλον μόνο ο ένας από τους δύο και το ποιος θα είναι αυτός εξαρτάται από τον παίκτη που θα αποκτηθεί για τη μεσαία γραμμή!

Και θα αποκτηθεί κι άλλος χαφ (όντως είναι ανάγκη) τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ έχει δανεικούς (και με συμβόλαια) τον Μουλέν και τον Χαρίση. Το θέμα μπερδεύεται περισσότερο για το τι θα γίνει με αυτούς, αλλά αυτό θα απασχολήσει την ομάδα το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Δικέφαλος θα έπρεπε να πάρει και έναν κεντρικό αμυντικό, αλλά ενώ φαίνεται εδώ και καιρό ότι δεν του κάνει ο Χατσερίντι, δεν μπόρεσε να τον «ξεφορτωθεί». Το συμβόλαιο που δόθηκε σε αυτόν (1,5 εκ. ευρώ τον χρόνο) ανέβασε τις απαιτήσεις όλων όσων διαπραγματεύονται νέο συμβόλαιο στον Δικέφαλο. Ο Ουκρανός με ελληνική ρίζα χάλασε την πιάτσα (και δεν ήταν ο μόνος…).

Τώρα πλέον ο ΠΑΟΚ χρειάζεται άμεσα (αμεσότερα από τον χαφ) και έναν στράικερ μετά την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς. Η απόκτηση του αντι-Πρίγιοβιτς έχει γίνει προτεραιότητα και ο χρόνος πιέζει. Στον ΠΑΟΚ λένε ότι θα έχει κλείσει παίκτης έως τη Δευτέρα (14/1). Ανεξάρτητα ποιος θα έρθει τελικά (εγώ προσωπικά έχω ξαναγράψει ότι θα προτιμούσα τον Μπεργκ αλλά δεν είμαι εγώ αυτός που αποφασίζει…) πρέπει να έρθει άμεσα και να είναι και ετοιμοπόλεμος.

Στην ανάγκη του ΠΑΟΚ να φέρει ότι καλύτερο μπορεί και για να μην υπάρχουν και γκρίνιες για την αποχώρηση του Πρίγιοβιτς, ίσως χρειαστεί να ξοδέψει περισσότερα χρήματα από ότι θα έδινε σε άλλη περίπτωση και αυτό ίσως δημιουργήσει νέες αλυσιδωτές αντιδράσεις για τις διαπραγματεύσεις στις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Λογικό δεν είναι κάποιοι παίκτες να ζητήσουν περισσότερα όταν βλέπουν ότι ο Δικέφαλος μπορεί να δώσει παραπάνω; Νέο μπλέξιμο λοιπόν…

Η αίσθηση που έχω είναι ότι ο κόσμος του ΠΑΟΚ περισσότερο ανησυχεί για την κωλυσιεργία που παρατηρείται στην ομάδα στις μεταγραφές και τις ανανεώσεις, παρά για τα πρόσωπα.

Σε αυτό το περίεργο κλίμα ήρθε να προστεθεί και η ήττα με κακή εμφάνιση από την Παναχαϊκή στο Κύπελλο, προκαλώντας νέα ερωτηματικά και προβληματισμό.

Όλα αυτά πρέπει να βρει τρόπο να τα αφήσει ο ΠΑΟΚ στην άκρη, να παρουσιάσει άλλο αγωνιστικό πρόσωπο στην Τρίπολη και να κερδίσει τον Αστέρα, κάνοντας ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ