«Μάχη με τον χρόνο»

«Μάχη με τον χρόνο»

Οι αλλαγές έγιναν και πλέον ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την κλεψύδρα που αδειάζει.

Ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να κάνει ακόμα μια προσθήκη στο ρόστερ του και να φέρει ξανά στο ΟΑΚΑ τον Αντριαν Πέιν για να ενισχυθεί η «φροντ λάιν».

Μετά και το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα, όπου όλοι οι ψηλοί της ομάδας έγιναν… παιχνιδάκι στα χέρια του Κέβιν Σεραφέν, τελείωσε η υπομονή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και ειδικά της διοίκησης.

Ετσι λοιπόν οι εξελίξεις άρχισαν να επιταχύνονται και ο Πέιν ήρθε στο προσκήνιο. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε εδώ και καιρό την αγορά για έναν αθλητικό σέντερ. Ο Στεφάν Λάσμε και ο Τζέιμς Γκιστ έχουν απογοητεύσει με τις εμφανίσεις τους και ειδικά ο πρώτος είναι ουσιαστικά «ωσεί παρών» στα παιχνίδια.

Υπήρχε ήδη σε εξέλιξη η διαδικασία για την απόκτηση ενός παίκτη με αθλητικότητα, ενέργεια, μεγάλα χέρια, ικανότητα να παίζει ψηλά από τη στεφάνη και φυσικά τη δυνατότητα να βάζει τη μπάλα στο καλάθι. Ο Πιτίνο με τους συνεργάτες του όμως έψαχναν κάποιον παίκτη που θα μπορούσε να προσαρμοστεί πάρα πολύ γρήγορα.

Ηδη έχει αποκτηθεί ο Κιλπάτρικ, ο οποίος θα πρέπει να έχει ένα διάστημα προσαρμογής, μιας και δεν έχει παίξει ποτέ του μακριά από τις ΗΠΑ. Συνεπώς δυο παίκτες σε αυτή την κατάσταση θα ήταν ένα επιπλέον πρόβλημα.

Οι συνεργάτες του Ιταλοαμερικανού έβαλαν στο τραπέζι την επιλογή του Πέιν αναλύοντάς του διεξοδικά τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Ο Πιτίνο εξέτασε την περίπτωση, μίλησε με δικούς του ανθρώπους στις ΗΠΑ, μίλησε και με τον ίδιο τον παίκτη και αποφάσισε να ανάψει το «πράσινο φως» για να προχωρήσει η συμφωνία μαζί του.

Μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός προχωρά γρήγορα σε διορθωτικές κινήσεις προσπαθώντας να καλύψει αφενός το χαμένο έδαφος στην Ευρωλίγκα, αλλά και να αλλάξει τα «κακώς κείμενα» στην συνολική του εικόνα. Μέχρι στιγμής ειδικά εκτός έδρας τα πράγματα δεν βελτιώνονται και θα πρέπει να αλλάξει τελείως πρόσωπο για να πάρει τις νίκες που θέλει για να προκριθεί στα πλέι όφ.

Φυσικά στον Παναθηναϊκό έχουν… κυκλώσει και το νοκ άουτ παιχνίδι στις 13 Φεβρουαρίου για το Κύπελλο κόντρα στους «ερυθρόλευκους»…

Το θέμα είναι πότε θα μπορέσουν να προσαρμοστούν οι δυο νέοι παίκτες και αν τελικά ο Παναθηναϊκός θα καταφέρει να κερδίσει τη «μάχη με το χρόνο» για να είναι έτοιμος μπροστά στις προκλήσεις…

ΥΓ Σήμερα θα δούμε σε πρώτη εμφάνιση τον Σον Κιλπάτρικ, ο οποίος θα κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Κύμη. Προφανώς και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μικρός, αλλά σίγουρα πάρουμε μια «γεύση» για κάποια από τα στοιχεία του Αμερικανού.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ