Καρυπίδη, πόσα θες να τους τρελάνεις;

Καρυπίδη, πόσα θες να τους τρελάνεις;

Εδώ και ενάμιση μήνα από το περιβάλλον του «Καρυπίδης και συνεργάτες» έβγαινε πως η ομάδα θα διώξει καμιά δεκαριά για να πάρει άλλους καλύτερους και να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έξοχα! Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των κομμένων αλλά φευ…

Καλύτερα να τους έλεγαν πως φέτος φτιάχνουν μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία. Καλύτερα να κρατούσαν τους περσινούς με δυο τρεις ακόμα και προπονητή τον Σπανό παρά να υποβάλλονται σε σκωτσέζικο ντους.

Την μια Κυριακή να νομίζουν πως πάνε για Ευρώπη και την άλλη να μαθαίνουν ότι ξηλώνεται η μισή ομάδα. Με τούτα με και με κείνα δεν άντεξαν και οι αποδοκιμασίες συνεχίζονταν ακόμα και μετά το γκολ-φάουλ του Ματίγια που έδωσε τελικά τη νίκη του Άρη. Για τον οπαδό μπορείς να πεις ότι θες και να έχεις δίκιο. Να νομίσεις όμως ότι τον γελάν τα μάτια του και δεν καταλαβαίνει τι βλέπει, είναι μεγάλο λάθος.

Ο κόσμος που πήγε στο Χαριλάου είδε και κατάλαβε πως αν μια ομάδα άξιζε να πάρει τη νίκη αυτή ήταν η Λαμία. Και θα την έπαιρνε δηλαδή αν ο Κουέστα τις φορές που χρειάστηκε δεν σταματούσε τους παίκτες του Μάκη Χάβου. Εδώ και ενάμιση μήνα από το περιβάλλον του «Καρυπίδης και συνεργάτες» έβγαινε πως η ομάδα θα διώξει καμιά δεκαριά για να πάρει άλλους καλύτερους και να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Έξοχα!

Κυκλοφόρησαν τα ονόματα των κομμένων αλλά φευ. Οι νέοι δεν έκαναν την εμφάνισή τους στην Θεσσαλονίκη. Έτσι, σήμερα έπαιξαν και ορισμένοι από τους κομμένους όπως ο Βαλεριάνος. Τέτοιες δουλειές πρώτα τις σιγουρεύεις και μετά τις διαρρέεις. Όταν το κάνεις; Ανάποδα είναι γιατί πιέζεσαι από τον κόσμο και ψάχνεσαι να βγάλεις την ευθύνη από πάνω σου είτε σε λένε Καρυπίδη είτε σε λένε Διαμαντόπουλο. Κι είναι να απορεί κανείς πως ο μπαρουτοκαπνισμένος Παντελίδης άφησε να δημιουργηθεί αυτό το σκηνικό.

Απέναντι στην Λαμία ο Άρης ήταν να μασάς και να φτύνεις. Υποτονικός και ασύνδετος δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει την θεωρητική ανωτερότητά του κόντρα στην οργανωμένη ομάδα του Μάκη Χάβου που αφού άφησε να περάσει το πρώτο ημίχρονο και διαπίστωσε ότι ο Άρης ήταν αγωνιστικά ένα αδειανό πουκάμισο, βγήκε μπροστά και δημιούργησε τις φάσεις για να φτάσει μέχρι τη νίκη.

Οι οπαδοί του Άρη έχουν το δίκιο με το μέρος τους να διαμαρτύρονται προς τους παίκτες της ομάδας για την εικόνα που παρουσίασαν στο γήπεδο. Εικόνα που έχει σχέση με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στα αποδυτήρια όταν αυτοί που παίζουν σήμερα ξέρουν ότι παίρνουν φανέλα βασικού γιατί δεν ήρθαν, δεν βρέθηκαν ακόμα αυτοί που θα τους αντικαταστήσουν.

Η εικόνα δεν είναι διόλου κολακευτική για την ομάδα του Άρη. Μαρτυρά έλλειψη σχεδιασμού και αποτελεσματικότητας. Παρόλα αυτά ο Άρης έχει σοβαρές πιθανότητες να εξασφαλίσει την έξοδό του στην Ευρώπη που θα συνιστά μια μεγάλη επιτυχία για ομάδα που ήρθε από την παρακάτω κατηγορία.

Αγωνιστικά, ο Τόνσο μπορεί να μεταμορφώσει τον Άρη και να τον δυναμώσει επιθετικά με τις ασίστ και τα γκολ που πετυχαίνει. Ο Αργεντινός είναι η λύση για το επιθετικό πρόβλημα. Για την ευάλωτη άμυνα και την προβληματική ανασταλτική λειτουργία δεν φαίνεται να προγραμματίζονται κάποιες νέες λύσεις…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ